fugapool 2300 uygunmu
A
Arkadaşlar bu fugapool 2300 uygun olur mu arka fon
için? lütfen yardımcı olur musunuz? 2900 bulamadım, sadece bunu bulabildim. Renk
siyah, sizce hangisi uygun olur? Size bir link vereyim bir bakarsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Lütfen imla kurallarına uyunuz. Türkçe karakter kullanınız. Noktalama işaretlerine dikkat ediniz. Sürekli büyük harf ile yazmayınız ve “bi”, “tşk” gibi “chat dili” kelimeleri kullanmayınız Saygılarımla;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Lütfen imla kurallarına uyunuz ve Türkçe karakterler kullanınız.
ARKADAŞLAR BU FUGAPOOLL 2300 UYGUN OLURMU ARKA FON İÇİN LÜTFEN YARDİMCİ OLURMUSUNUZ? 2900 BULAMADİM SADECE BUNU BULABİLDİM RENK SİYAH SİZCE HANGİSİ UYGUN OLUR SİZE Bİ LİNK VEREYİM Bİ BAKARSANİZ SEVİNİRİM TŞK http://www.akillikurbaga.com/main/products.asp?cat_ID=69
[/QUOTE]
Merhaba,
Bu fugapool olayını bu forumlarda ilk ben duyurdum diyebilirim ve bir çok kere fugapool ile çalışma yaptım ve başarılı oldum. En son işyerimdeki akvaryum için fugapool için Ankara’da rüzgârlı sokağa gitmeğe üşendim açıkçası ve işyerime yakın olması nedeni ile praktire gittim. Fugaleks 2300 satın aldım yaklaşık 15 gün oldu su pırıl pırıl ve balıklar gayet sağlıklı bence bir fark yok.
Lütfen imla kurallarına uyunuz.
Lütfen imla ve noktalama kurallarına uyunuz. Chat dili kullanmayınız.
Vallaa ben kendi adıma ikidefa fon çalışmam oldu ve epeybir süre kullandım hiçbir sorunda yaşamadım, öyle fugada şu olsun bu olsun diyede ugraşmadım beyaz çimentosuna kadar kullandım işin açıgı.
Ama sizde kullanın demek degil bu,yapmış oldugumbir fon diy çalışmaları içerisinde var bakabilirsiniz.En azından fikir verir size kolay gelsin.
Lütfen imla ve noktalama kurallarına uyunuz.
20 kg nin fiyatı 20m.Cokta fazla fiyat farkı yokmus 5 kg ile.
Bu seferde finallerm basliyor.Simdilik düz mavi fon koymak istiyorum...
Arkadaşlar lütfen dikkat ; ben 2300 kullandım hemen salınım yaptı ve üzerine 3 kat 2900 kullandım kurtardım, bir daha asla 2300 kullanmayacağım size de tavsiye etmem
Arkadaşlar lütfen dikkat ; ben 2300 kullandım hemen salınım yaptı ve üzerine 3 kat 2900 kullandım kurtardım, bir daha asla 2300 kullanmayacağım size de tavsiye etmem
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir