galiba kaplumbağam kör oldu
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2007 11:55
Kaplumbağanın gözlerinin şişme sebebi ortadan kalkmadan tedavi etmenin bir anlamı yok. Bu arada kaplumbağa bakım linkini okusaydınız, göz şişmesi ve kapanması ile ilgili ayrıntılı bir anlatım olduğunu görürdünüz. Madem siz üşeniyorsunuz 10 dakika bir yazı okumayı, bari ben koyayım buraya. Tıklamanız lazım!
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=26320& PN=1
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2007 17:29
ısıtıcının tamamı suyun içinde kalmasımı gerekiyo. aldığım yer tamamen suyun altında kalıcak dedi ama ısıtıcının ayar yeri suyun altında kalırsa elektrik akımından etkilenmezlermi?
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2007 13:00
bende öyle yaptım zaten sıcağı bulunca hafiften hareketlenmeye başladı gözleri kapalı olan kapluşum galiba iyileşio veteriner sadece vitamin önerdi antibiyotiği hemen kullanmak gereksizmiş.bide gözlerine merhem bunların yeterli oldugunu söledii 10 gün içinde düzelir dedi bakalım düzelicekmi??
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2007 23:01
[QUOTE=cih@n]Kesinlikle ısıtıcı ve filtre lazımdır baktıgınız kablara ölüm fanusu denilmektedir..[/QUOTE]
Evet çok doğru birşey söylemişsiniz.Kaplumbağalarınızın ortamını biraz daha doğallaştırın bence Burcu Hanım
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2007 16:56
KÜÇÜK Bİ AKVARYUM OLDUĞU İÇİN ÇOK FAZLA BİŞEY KOYAMIORUM İÇİNE AMA OLABİLDİĞİNCE DOĞAL MERCAN TİPİNDE KAYALARI VAR DİNLENEBİLECEKLERİ İSTİRİDYE KABUKLARI VAR YER PROBLEMİMDEN DOLAYI AKVARYUMU BÜYÜTEMİORUM BÜYÜTEMEYİNCEDE HALİYLE İÇİNE FAZLA BİŞEY KOYAMIORUM
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2007 23:12
Birdakika herkez buraya baksın yorumların birinde ''Kabuk sertleştirici zararlıdır'' diyordu.Ben Kabuksertleştirici kullandırıyorum.Bırakmalımıyım?Ve bayağı bir süredir kallandırıyorum hasta olmuş olabilirmi ?