gece ışığı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
tabiki kullanabilirsiniz. Kaç tane kullanmanız gerektiği ise bulunduğunuz ortamın büyüklüğüne bağlı.
arkadaşlar, akvaryumla alakası yok ama yeri gelmişken şunuda sizinle paylaşmak isterim. evlerde kullandığımız ışıldaklar vardır, elektrikler kesildiğinde kullandığımız. ben o ışıldağı kendim bu lambayı kullnarak yaptım. bu lambanın 12v ile çalışanıda var. ışıldak aküleri satılıyor elektronik malzeme satan yerlerde. ordanda o akülerden aldım ve lambaya bağladığımda mükkemmel bir aydınlatma sağlıyor. bir ara fırsat bulursam fotograflarla izzah ederim.
değerli arkadaşlar konya sokak tan uzun arama sonucunda normal ampül olanlarından buldum fiatı 10 dolar spot şeklinde olanları daha çok piyasada onların faitı ise 12 ytl civarında lambanın elektrik sarfiyatı gece lambasının harcadığı kadarmış ayrıca arkadaşların belirttiği gibi ısınma da yapmıyor denemyenlere tavsiyem bir an önce alıp denemeleri . fakat izlenimlerim den hareketle bu açıklamayı yapıyorum balıklar rahatsız oluyorlar.ben 3 gündür kullanıyorum alışırlar mı bilmem ama şimdilik durum bu .
Saygılarımla...
arkadaşlar balıklara pek bi faydası olmadığı görüntü amaçlı olduğu muhtemel ancak XEZAX arkadaşımızın dediği gibi bu ışıklandırma yosunlanmaya sebep olmazmı???
bide yosunla uraşmayalım dimi ama..
bu arada 06redline bende başkent üniden ;)
Yanlız bu elektirkçiler artık fazla bilgili olmuşlar bu konuda.Bana bu ışık balıklarınız için zararlı dedi.Bunu kullanmayın dedi.Bende sadece 1 saat kullanıcam diye hesap verdim.Ozaman dik bir şekilde vurmadında yandan vursun dedi.
hayırlı olsun ezgi hanım umarım güzel sonuc almışsınızdır. imkanınız varsa fotolarını koyarsanız sevinirim. siz öyle ahkam kesenlere bakmayın. olayı bizzat yapmış kullanmış bir kişi olarak tecrübelerimle yazdım buraya, gitsin o elektrikciliğini yapsın. Nasıl kızıyorum boyle insanlara, insanları yanlış yönlendiriyorlar hattaa daha kötüsü bu hobi den sogutanlar bile var insanı.