German Yellow Guppy Ribbon Lepisteslerim
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xzq95y_img-0923_animals[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balıkların kırma olmadığını düşünüyorum çünkü safkan olduğu söylendi. Tam adı bumudur bilmiyorum. Singapurdaki arkadaşlar çaprazlama yaptıysa bilemem. Bildiğim tek birşey var ben dişisinin görseli böyle güzel lepistes türü görmedim daha önce.
Ali bey tabiki yavrularım çoğaldığında forumdaki hobici arkadaşlarla paylaşacağım. Bu güzel görsellik, isteyen, seven bütün hobici dostların tanklarında olsun. Saygılarımla
Merhaba, Serkan bey doğrusunu yazmış. Varyetenin ismi German HB Yellow Tuxedo. Ribbon olmasından dolayı yavru alma olasılığınız oldukça düşük. Aldığınız yavrular muhtemelen dişinin daha önce aldığı dölleri kullanmasından dolayı olabilir. Yada dişi ribbon erkeğin dölünüde almış olabilir. Bu yüzden az yavru almışsınızdır. Size tavsiyem, bu varyetenin düz erkeğini bulup ki bende vardı ama malesef şu an kalmadı.Sadece bir tane düz dişi var elimde, varyetenin devamını sağlayabilirsiniz. Yavrulardan seçeceğiniz özellikle gövde siyahlığı fazla olanlarla devam edin. Yellow erkek bulamazsanız, pastel yada white erkek bolca var ülkede, o erkekle dişilerinizi eşleştirin, en azından pastel tuxedo elde edersiniz. Haziran ayında, Angelo Eng ithalatından getirteceğim. Sizede 1 trio getirtirim. Sevgilerimle.