Green Terror ve elma salyangoz
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 11:47
Selamlar ,
Green terror tankımın hazırlığı içerisindeyim , yem artıkları ve yosun temizliği için leopar vatoz düşünüyorum , ancak ileride yavrulama döneminde sorun olacak belli ki , elma salyangoz alsam yerler mi ?
Saygılar .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 12:01
Malawi cichlidler yiyorsa eğer green terror haydi hayliye yemesi lazım. Deneyen arkadaşlar varmı acaba bende merak ettim.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 18:39
Benim akvaryumda iki tane fındık kadar Elma salyangozu var ama gündüzeri rahat gezemiyorlar. Bir aydır bakıyorum hala yaşıyorlar. Tavsiye etmem. Bir fırsatını bulunca çıkaracağım ben de, yosun varsın olsun. Vatozlar sürekli yuvaya girmeye çalışıyordu yumurta zamanı dişiyi rahatsız ediyorlardı çıkardım. Bence eğer bitkili düşünmüyorsanız az ışık kullanırsınız, fazla yosun da oluşmaz. Temizlikçi canlıya ihtiyacınız olmaz. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 18:59
Elimde bir tane elma salyangozu var.Fındaktan biraz büyük.Flower horn akvaryumunda besliyorum.Salyangoz rahat değil ancak yaklaşık 2 haftadır 1 defa saldırı gördüm...
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 19:19
Merhaba ben 1çift gt besliyorum , 2tanede aynı akvaryumda albino vatoz var. Geçinip gidiyorlar size tavsiyem balıkların boyundan büyük yada fazla küçük olmaması , vatozların fazla zarar vericeklerini sanmıyorum izelemek gerekiyor.
TheMuRo 2011-12-01 13:16:02