Güney Amerika u18:) (L46-199-l144 tül-altum)
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 18:33
[QUOTE=GÖKHAN ÖZDEMİR]Mıstık hayırlı olsun,hastalıksız beslersin İnşallah kardeşim.Zevkli adamsın vesselam.[/QUOTE]
Merhaba abi zevk çok da para az:) Para çok olsa neler yaparım:)
[QUOTE=bkastan]harika canlılar emeğinize sağlık[/QUOTE]
Daha iyileri sizlerin olsun inşaallah.
[QUOTE=afatih]Maşallah mustafa kardeşim, söylediğin herşeyi harfiyen gerçekleştirmişsin. Rabbim emeklerini zayi etmesin. Bu güzelim türlerden inşallah bol bol yavru alırsın.
Merhaba abi, valla esas gönlümde yatan aslan l173 tü ama 46 lar çok güzel denk geldi. Ama sadece 3 tane varmış 1 tanesinin kesin dişi olması şimdilik benim için yeterli:)
[QUOTE=Umut Başar]Harikalar, harika. 41 de değil 41111 kere maşallah :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim sizin sayenizde haberdar oldum 46 lardan.
[QUOTE=HAKAN EFE]Mustafa Bey hayırlı olsun. Mükemmel türler seçmişsiniz. Şu L46'lardan yavruda alsanız tadından yenmez. Kayıpsız beslemenizi dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim valla bu balıkları illah yavru alıcam diye besleyen hüsrana uğrar gibime geliyor, biraz daha para ayarlabilirsem biraz daha yavru 46 satın almayı düşünüyorum ama:) Temennileriniz için teşekkür ederim.
Merhaba abi zevk çok da para az:) Para çok olsa neler yaparım:)
[QUOTE=bkastan]harika canlılar emeğinize sağlık[/QUOTE]
Daha iyileri sizlerin olsun inşaallah.
[QUOTE=afatih]Maşallah mustafa kardeşim, söylediğin herşeyi harfiyen gerçekleştirmişsin. Rabbim emeklerini zayi etmesin. Bu güzelim türlerden inşallah bol bol yavru alırsın.
Sağlıklı keyifli hobiler dostum.
[/QUOTE]Merhaba abi, valla esas gönlümde yatan aslan l173 tü ama 46 lar çok güzel denk geldi. Ama sadece 3 tane varmış 1 tanesinin kesin dişi olması şimdilik benim için yeterli:)
[QUOTE=Umut Başar]Harikalar, harika. 41 de değil 41111 kere maşallah :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim sizin sayenizde haberdar oldum 46 lardan.
[QUOTE=HAKAN EFE]Mustafa Bey hayırlı olsun. Mükemmel türler seçmişsiniz. Şu L46'lardan yavruda alsanız tadından yenmez. Kayıpsız beslemenizi dilerim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim valla bu balıkları illah yavru alıcam diye besleyen hüsrana uğrar gibime geliyor, biraz daha para ayarlabilirsem biraz daha yavru 46 satın almayı düşünüyorum ama:) Temennileriniz için teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 22:25
Mustafa yeni türlerin hayırlı uğurlu olsun.Ben hepsinide çok beğendim.İnşallah yakında yavru haberlerini alırız.Sağlıcakla besle.
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2013 10:55
Mustafa Maaşallah kardeşim hepsi birbirinden güzel türler, birbirinden sağlıklı görünüyorlar. İlk geldiklerinde formları oldukça düşüktü. Güzel bakımınla çok iyi toparlamışlar. L 199'ların çok aktif şekilde geziyor olması saklanmayı seven L 46'ların cesaretini arttıracaktır. İnşallah sayılarını arttırınca seyir keyfi çok daha güzel bir tank olacaktır.