Güzel Bir Tür
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2010 20:54
Güzel bir türAraguaia portakal Head
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/31209/130220172228051.jpg[/IMG]
dalton2010-10-10 21:07:15 [EDIT]dalton,2017-02-13 22:29:53[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2010 20:59
Tek kelime ile harika renklere sahip. Paylaşım için teşekkür ederiz.
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2010 11:21
Kuyruk ve yüzgeç renkleri çok güzel gerçekten.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 14:25
[QUOTE=yasinakar]
Bu balıklardan uzun zamandır arıyorum gerçekten çok harika balıklar.Acaba nereden aldınız balıkları?
[/QUOTE]Yasin bey bu güzelği internette gezerken gördüm ve sizlerle paylaştım..
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 10:29
Merhaba,
tanganyika_fish 2011-10-13 09:04:19
Bu tür gerçekten görselliği birçok tatlı su balığına göre oldukça güzel ve sevimli bir balık türüdür..Tankına alıştıktan sonra bolca yavru alacağınıza emin olabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 11:21
Tek kelime ile HARİKA bir tür.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2011 14:49
Evet Gökhan bey gerçekten mükemmel bir tür çok varyeteleri vardır alırken dikatli olmak lazımdır . [EDIT]dalton,2022-06-27 18:37:12[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 19:24
[QUOTE=dalton]Evet Gökhan bey gerçekten mükemmel bir tür çok varyeteleri vardır alırken dikatli olmak lazımdır . [/QUOTE]
Sana katılıyorum Erdal Abi ; bende heves edip 7-8ay önce malawi türü olan lethrinops red cap aldım sandığım balıklar şimdi büyüdü ve red fin oldukları ortaya çıktı.Forumdan satınaldığım için geçen hafta aldığım arkadaşa durumu bildirdim ; kendiside yavruların red cap olduklarını sandığını bu hatasını sarı imparator kolonisi göndererek telafi edeceğini söyledi bakalım bekleyip hatasını telafi edip etmeyeceğini göreceğim.
Hayatta en hazmedemeğim şey iyi niyetimin suistimal edilmesidir , bu balıkları aldığım kişi forumda iyi birisi olarak tanındığından rencide olmaması adına sesimi çıkarmıyorum.Zaten bu hobiyi kısıtlı imkanlarla yapmaya çalışıyorum hobiye ayıracak para imkanım herzaman olmuyor.Birde kendinizden kısarak yaptığınız hobide kandırıldığınız anlaşılınca hissettiğiniz dumur olayını anlamışsınızdır.
Çok uzattığım için özür dilerim forumdan veya hobiciden balık alacak arkadaşlar tanıdğı kişiden ve gördüğü balıkları almayı tercih etsinler.Benim gibi 7-8 ay büyütüpde balığınızın heves ettiğiniz balık olmadığını anlayınca üzülmesinler.saygılarımla.
Sana katılıyorum Erdal Abi ; bende heves edip 7-8ay önce malawi türü olan lethrinops red cap aldım sandığım balıklar şimdi büyüdü ve red fin oldukları ortaya çıktı.Forumdan satınaldığım için geçen hafta aldığım arkadaşa durumu bildirdim ; kendiside yavruların red cap olduklarını sandığını bu hatasını sarı imparator kolonisi göndererek telafi edeceğini söyledi bakalım bekleyip hatasını telafi edip etmeyeceğini göreceğim.
Hayatta en hazmedemeğim şey iyi niyetimin suistimal edilmesidir , bu balıkları aldığım kişi forumda iyi birisi olarak tanındığından rencide olmaması adına sesimi çıkarmıyorum.Zaten bu hobiyi kısıtlı imkanlarla yapmaya çalışıyorum hobiye ayıracak para imkanım herzaman olmuyor.Birde kendinizden kısarak yaptığınız hobide kandırıldığınız anlaşılınca hissettiğiniz dumur olayını anlamışsınızdır.
Çok uzattığım için özür dilerim forumdan veya hobiciden balık alacak arkadaşlar tanıdğı kişiden ve gördüğü balıkları almayı tercih etsinler.Benim gibi 7-8 ay büyütüpde balığınızın heves ettiğiniz balık olmadığını anlayınca üzülmesinler.saygılarımla.
Teşekkür Edenler: [T]31209,dalton[/T]
+1: [T]31209,dalton[/T]