Güzel Sürpriz!
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2008 20:52
Merhaba Arkadaşlar,
Yorgun bir iş günü sonrası akşam eve geldiğimde, akvaryumum beni güzel bir sürpriz ile karşıladı.
Bir de ne göreyim; 4-5cm demasonim ağzında bir şeyler çeviriyor! Bugüne kadar cinsiyetinden de emin değildim, diğer bir çok cinsin erkeğinden daha sıkı bölge tuttu. Kur falan da görmedik pek..
Yanlış görmüyorum öyle değil mi, ilk resimde de yakaladım sanırım!
Yorgun bir iş günü sonrası akşam eve geldiğimde, akvaryumum beni güzel bir sürpriz ile karşıladı.
Bir de ne göreyim; 4-5cm demasonim ağzında bir şeyler çeviriyor! Bugüne kadar cinsiyetinden de emin değildim, diğer bir çok cinsin erkeğinden daha sıkı bölge tuttu. Kur falan da görmedik pek..
Yanlış görmüyorum öyle değil mi, ilk resimde de yakaladım sanırım!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2008 21:25
Herkese çok teşekkür ederim.. :)
Hiç beklemiyordum desem yeridir, karnındaki şişliği hazımsızlık bile sandığım oldu boyuna bakarak, 4cm'den az büyük.
Tüpçüğü gözlemliyordum aslında ama bildiğimiz malawilerinki kadar sivri birşey inmedi karnından. İnş. yumurtalarını tutar.
Hiç beklemiyordum desem yeridir, karnındaki şişliği hazımsızlık bile sandığım oldu boyuna bakarak, 4cm'den az büyük.
Tüpçüğü gözlemliyordum aslında ama bildiğimiz malawilerinki kadar sivri birşey inmedi karnından. İnş. yumurtalarını tutar.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2008 10:15
Demekki balığınıza öyle güzel bir ortam sağlamışsınız ki o boya rağmen ortama ayak uydurmuş :)) saygılar hayırlı olsun..
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2008 10:33
[QUOTE=unsalk]Herkese çok teşekkür ederim.. :)
Tüpçüğü gözlemliyordum aslında ama bildiğimiz malawilerinki kadar sivri birşey inmedi karnından. İnş. yumurtalarını tutar. [/QUOTE]
Divxer 2008-05-14 10:47:27
Tüpçüğü gözlemliyordum aslında ama bildiğimiz malawilerinki kadar sivri birşey inmedi karnından. İnş. yumurtalarını tutar. [/QUOTE]
Ünsal bey tebrik ederim.Ben ilk fotoda yumurtayı bile görebiliyorum :) İlk deneyimlerde tutamayabiliyorlar ama yavru almaya bir defa başlamış artık durduramazsınız devamı gelecektir. :)
Hayırlı olsun,haberlerinizi bekliyoruz
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2008 13:01
Hayırlı olsun ,sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2008 22:44
Arkadaşlar yorumlarınız ve temennileriniz için çok teşekkürler.
Bu arada, sonradan farkettim ki başlığı yanlış foruma açmışım, bir karışıklık olmuş heyecandan ya da kusura bakmayın.
Saygılar,
Bu arada, sonradan farkettim ki başlığı yanlış foruma açmışım, bir karışıklık olmuş heyecandan ya da kusura bakmayın.
Saygılar,