HakanK Malawi Cichlid akvaryumum (YENİ)
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2007 01:59
Malawi cichlid akvaryumum nasıl ? Beğendinizmi ? Olumlu ve olumsuz tüm yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Daha Detaylı ve güncel Akvaryumum bölümünde mevcuttur : http://www.akvaryum.com/Akvaryumum/akvaryumum.asp?id=296
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2007 10:32
Balıklar da güzel akvaryum da güzel
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2007 23:54
Hakan Bey akvaryumunuz çok güzel.
Yanlız beni üzen tek şey başlığınızda ki new kelimesi oldu, bunun yerine yeni deseniz daha hoş olurdu.
saygılar...........
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2007 02:15
Hakan Bey ilginiz için teşekkür ederim .
saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 12:54
Balıklarınız ve akvaryumunuz sağlıklı görünüyor..Ama yunus lar için biraz daha kumluk yer açarsanız daha iyi olur..Çünki yunusların doğal ortamları kumluk kesimlerdir..Örneğin akvaryumun sağ tarafındaki kayalık yer süper olmuş.Ama mangrow kütüklarini olduğu yeri biraz daha açın, daha iyi olur kanısındayım..Saygılar..Sağlıklı balıklar..
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 13:50
Akvaryumunuzda galiba yapay bitkiler var.Onları çıkarırsanız akvaryum daha doğal bir görünüme sahip olur diye düşünüyorum.
zahit 2007-05-01 13:50:29
Saygılar;
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 23:18
Yorumlarınız için teşekkürler...
Söylediklerinizi denemek gerekir bu arada bu benim yunuslar hiç kum sevmiyor. Mongov kütüğünün arkası ve yanında çok boşluk var... resimde yer yokmuş gibi gözüküyor ön taraf aşağı ve yukarı bombeli o yüzden böyle gözüküyor resimde...