Hangi tropheus türünü denemeliyim. ?
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 00:36
[QUOTE=tanganyika_fish]Emre başlığın biraz geçmiş ama konu hala güncelliğini koruyan bir konu...
Abi biraz poker mantığı gibi olmuş ama bu yorumundan anladığım şu ki :) Hadi sölemiyeyim. Vallahi çok merak ediyorum neye benzediğini şu blaığın.
MISTIK 2012-03-03 00:47:53
Senin bu başlıktaki ilk yazdığın türler arasında çok istediğin bir tür şuan Türkiye sularında...Tanklarımdan birinde yüzmekte..
İnşallah yakında başlığımda tanıtacağım bana olan sevgin biraz daha artacak sanırım...
[/QUOTE]Abi biraz poker mantığı gibi olmuş ama bu yorumundan anladığım şu ki :) Hadi sölemiyeyim. Vallahi çok merak ediyorum neye benzediğini şu blaığın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 01:25
Şu grupda güzel türler var. Hepsini bulamazsınız fakat fikir edinebilir, araştırabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 01:42
Tropheus brichardi Kabimba Canary Cheek kesinlikle bakmak isterdim :) sedatı_ego 2012-03-03 01:44:33
Tropheus moorii "Kiku" bu ve Tropheus moorii "Kapampa" buda olabilir . Tabi var mı yok mu bilmem piyasada . bana güzel görünenler sadece ;)
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 21:23
[QUOTE=tanganyika_fish]Emre başlığın biraz geçmiş ama konu hala güncelliğini koruyan bir konu...
Senin bu başlıktaki ilk yazdığın türler arasında çok istediğin bir tür şuan Türkiye sularında...Tanklarımdan birinde yüzmekte..
İnşallah yakında başlığımda tanıtacağım bana olan sevgin biraz daha artacak sanırım...
[/QUOTE]
Abi ögrenci işi yaparsan yavruları bizimde evimizde yüzer. :) Tanıtımları bekliyorumÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 10:28
Emrecim merak etme...Ama daha kendileri yavru hele bir büyüsünler ve sen halen beslemek istiyorsan ne demek abicim kapım açık ...
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 16:52
Tropheus brichardi Kabimba Canary Cheek türünü biraz araştırdım fakat Türkiye de satışına hiç bir yerde denk gelmedim .Var mı bu türün satışı ?