Hangi türler olsun ?
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 18:50
Arkadaşlar bende 170-60-70 h 714 litrelik bir tank var bunda amerikan besliyorum ama tanganikaya geçicem sizce hangi türler olsun???
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 00:37
İmkanlar doğrultusunda taban için Foai-Furcifer yada Kum Kelebeği(Enantiopus varyeteleri),orta ve tavan için Leptosoma,Nigripinnis ve Tricotiden oluşan karma bir tank muhteşem olurdu.
Şahsen yakın zamanda imzamdaki balıklara Foai ve Nigripinnis ekleyerek hayalimdeki tankı kurmuş olacağım.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 11:52
Bence tek kelime ile Frontosa derim.ip_ugur 2008-11-16 11:53:00
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 11:55
[QUOTE=COBRA]
İmkanlar doğrultusunda taban için Foai-Furcifer yada Kum Kelebeği(Enantiopus varyeteleri),orta ve tavan için Leptosoma,Nigripinnis ve Tricotiden oluşan karma bir tank muhteşem olurdu.
Şahsen yakın zamanda imzamdaki balıklara Foai ve Nigripinnis ekleyerek hayalimdeki tankı kurmuş olacağım.
[/QUOTE]
Tamamiyle katılıyorum.Böyle bir tank harika olur.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 11:56
Calvus düşünüyorum yani ik tercihimde calvus olucak şuan elimde 4 yavru var 14 tane daha alıcam bi abiden siz bana calvusun yanına bir şeyler söylerseniz çok sevinirim.Frontosa bende istiyorum ama calvuslara zarar vermesinden korkuyorum.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 13:42
Calvus -frontoza yavru olarak alınıp konuşduğunda bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.Ama frontozanın büyük olarak konması sıkıntı yaratabilir.Çok üyemiz birlikte yaşatmakta bu türleri
Saygılar
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 15:05
Tankınız aklınıza gelen neredeyse tüm balık türleri için uygun. Eğer hareketli balık seviyorsanız 2 tür tropheus, sevmiyorsanız frontosa öneririm.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 15:15
Selam,
Farklı bir türe, nadir bulunan türlere yönelirseniz ' Oh be sonunda biri farklı tür ' besliyoruz diyebiliriz
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 15:21
Ben size ya tropheus yada
Leptosoma-kum kelebekleri-nigripinnis gibi sakin türleri besliyeceğiniz bir akvaryum öneririm...
Leptosoma-kum kelebekleri-nigripinnis gibi sakin türleri besliyeceğiniz bir akvaryum öneririm...