Hani Olmazdı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yazınızdan yeni akvaryumunuzun geleceğini okuyunca prenseslerinizin daha mutlu bir şekilde üreyecekleri için sevindiğimi söyleyebilirim. Saygılarımla...
Sami Bey sizi gönülden tebrik ediyorum. Benim her zaman desteklediğim bir konuydu bu ..
Bende yakında yavru alırsam eminim ilk bu sitede paylaşacam. Benimde yaklaşık 50 litrelik bir akvaryumum var.Sp besliyorum. Ama yavru alacak olgunluga erişmeleri için biraz zaman gerek. Şu anda küçükler.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hem ikisinde de üreyebilir.
Saygılar...
Sami bey öneriler daha sağlıklı bir ortamda balıkların nasıl yaşatılmasıyla ilgilidir. Kimse bu olmaz diye bir hüküm koyamaz. Size bir örnekde benden: Malawi zamanımda akvaryumu temizlerken, bütün balıklarımı yavru akvaryumuna aldım (60Lt) 20 civarında balık vardı. Damızlıkdı hepsi. Yunuslar 14-15cm civarındaydı. 1 saat sonra okadar balığın arasında ağzına yumurta aldı. Bu gayet normal! Yaşamın amacı canlılığın ve soyun devamıdır. '' Hani Olmazdı'' diye bir başlık açıp bir şeyi kanıtlıyor değilsiniz. Bu zaten olağan birşeydir. Biri size kesinlikle olamaz dediyse bu onun eksikliğidir ama siz bu başlıkla yeni başlayan arkadaşlara bence iyi bir örnek olmamışsınız. Size önerilen tavsiyeler, sizinle inatlaşmak değil, balığın gereksinim duyduğu ve rahatça keyifle yaşayacağı en iyi şartlardır. Buna uymak veya uymamak kişinin maddi durumu, keyfi ile alakalıdır.
Saygılar.