Heiko Bleher Türkiye'de ( Seminer )
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 15:25
İstanbul'da olsam katılmayı çok isterdim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 15:48
Ben de formu doldurdum. İnşallah güzel bir katılım olur, böyle etkinliklerin ülkemizde de gerçekleşmesi sevindirici bir gelişme... gulay 2009-03-21 15:49:50
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 15:57
Formu doldurdum,inşaallah davet edilirim,bu ve bunun gibi organizasyonların artarak devam etmesini temenni ediyorum.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 16:21
Böyle faydalı bir konferansı uzun süredir bekliyordum.Hobi adına destek verip emek verenleri tebrik ederim.Davet edilirsem katılmak isterim.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 19:08
Aslında davet cevabını hemen verselerde katılmak isteyenler hemen durumunu bilse acaba çağıracaklar mı çağırmayacaklarmı diye kendi kendini yemese millet başta ben olmak üzere aradım ilgili firmayı hem bu organizasyon için teşekkür hemde durum ne zaman netleşir gibilerinden konu hakkında bilgi almak için kimse açmadı telefonu.
Saygı ve sevgilerimle.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2009 22:08
[QUOTE=akinozer] Bende doldurdum forumu Kocaeli ekibi ile oradayız.[/QUOTE]
soner_tuna 2009-03-21 23:00:55
Her dolduran gidecekmi bakalım akın kısmet diyelim.Eğer her dolduran giderse inceden bir kocaeli buluşması olur gibime geliyor.
Ayrıca heiko bleher hakkında bir video buldum ilginizi çeker belki kimi dinleyeceğimizi kestirelim ayrı gittiğimizde hangisi diye düşünmeyelim.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2009 01:56
Biraz geç oldu.Bende doldurdum. inşallah Heiko Bleherle tanışma fırsatı yakalarım .Arkadaşlar çok teşekkür ederim böyle bir haber verdiginiz için