Herkesi buraya davet ediyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar....
Hayırlı olsun Emre kardeşim,Milletimizin Toplumsal birlik ve beraberliğini,yardımsever kişiliğini Titreten bu çalışman için Seni ve bu örneğe (manevi veya maddi ) ortak olan tüm arkadaşları canı gönülden Tebrik ediyoruz.
Evet arkadaşlar balıkları uğur abi gönderdi ve elimize geçti çok maceralı oldu ama güzel oldu. Balıklar istanbuldan bartın'a gitti 1 gece orda kaldı ertesi gün tekrar karabük'e geldi. 21 saat poşette kaldı poşeti açtığımda 2 tane paslı ölmüştü diğer balıkların hepsi ters dönmüştü borleyiler hariç aşağı yukarı 30 civarı balık vardı ve su 10 dereceydi. Balıkları hemen bir kaba aldım oksijen verdim sonra kademe kademe su sıcaklığını yükselttim tabiki bunları yaparken yaşayacaklarından hiç umudum yoktu çünkü durumları çok ağırdı. 2-3 saat geçti aradan balıkların hepsi kendini toparlardı ama kayıp sayısı 3 çıktı. Ama bunada şükür benim hiç umudum yoktu balıkları sabah almaya giderken. Neyse devam edelim balıkları kaptan aldım o sevinç ile direk akvaryuma attım kaptaki su 18 dereceydi akvaryum ise 25 balıklar yine ters döndü hemen içinden su çektim soğuk su ilave ettim tabiki bunları yaparken diğer askerlerde izliyor hepsi öldü diye üzülüyorlar ama yine balılaklar kendini topladı ve kayıp vermedik. Şu an çok sağlıklılar tabi burda uğur abi faktörüde var. Resimleri şimdi ekleyemiyorum biraz yoğunluk var ama en kısa zamanda ekleyeceğim.