Hi-fin kılıçlarım ( Yeni resimler eklendi)
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2012 17:21
Merhaba bu kılıçkuyruklardan satıyorsanız benimle irtibata geçebilir misiniz.Alkuyruk dan istiyorum.İzmir Bornova da oturuyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 09:03
Harika... Hayran kaldım... Hayâlini kurduğum 2 metrelik bitkili akvaryumumda mutlaka bakmak istediğim balıklar bunlar... Zaten kılıçkuyruklara karşı bir zaafım var, çok güzel balıklar. Satış yapıyorsanız mutlaka almak istediğim varyeteleriniz var... Tebrik ederim.
Bir de yapay döllenme için Türkçe bir kaynak bulamadım, yabancı sitelerde anlatanlar olmuş ama yabancı dilim yok. 1 cc'lik şırıngalardan falan bahsediyorlar. Ben de özellikle tür çaprazlamalarında yapay döllenme kullanmak istiyorum. Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
Bir de yapay döllenme için Türkçe bir kaynak bulamadım, yabancı sitelerde anlatanlar olmuş ama yabancı dilim yok. 1 cc'lik şırıngalardan falan bahsediyorlar. Ben de özellikle tür çaprazlamalarında yapay döllenme kullanmak istiyorum. Bunun hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 02:43
Siyah kılıcın pullarının yeşil parlaması gerekirken mavi parlaması inanılmaz.Bence üstünde durulması gereken bir balık.
malawi_cheart 2013-01-25 02:44:12
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 15:56
Tebrikler!...
Gercekten muhtesem canlilariniz var.
Bu aralar benim de aklimi kemiren ''Fantom Aykilic'' cinsinden bir bulursam Bursa taraflarinda hic kacirmadan temin edecegim. bitki tecrubem zaten var... 100lt lik tankimi tekrar kurup, bitkili fantom aykilic tanki yapmak istiyorum... insallah olur.