Hindistan Cevizinden Cüce Vatoz Yuvası
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 21:39
GÜZEL CALISMA TEBRIKLER
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 18:17
Tebrikler gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Bazı arkadaşlar bayağı bekletmek gerekiyor diyor renk salıyor diyor sizde böyle bir durum oldu mu acaba?
Bir de anlamadım bir nokta var daha doğrusu kafam basmadı heralde :) Bu ilk resimde kestiğiniz ufak kısmı alta kapak olarak mı yerleştirdiniz? Eğer alta öyle yerleşiyorsa ona göre bir kesim yapacağım bende.
Çalışmanızı beğendim tekrardan hayırlı olsun :)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 18:52
Tebrik ederim. Güzel çalışma.Fakat 10 dakika kaynatmanın yeteceğini düşünmüyorum .Bir kez daha biraz daha uzun bir süre kaynatırsanız daha iyi olur.
safak_58 2012-03-16 19:43:43
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 19:06
Süper olmuş tebrikler...
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 19:40
Tebrik ederim bide aklıma şöyle bi yöntem geldi bilmem olur mu dışındaki ipliksi şeyleri kulak tüyü gibi yakabiliriz. :)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 20:58
[QUOTE=İsmailCan]Tebrikler gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Bazı arkadaşlar bayağı bekletmek gerekiyor diyor renk salıyor diyor sizde böyle bir durum oldu mu acaba?
Bir de anlamadım bir nokta var daha doğrusu kafam basmadı heralde :) Bu ilk resimde kestiğiniz ufak kısmı alta kapak olarak mı yerleştirdiniz? Eğer alta öyle yerleşiyorsa ona göre bir kesim yapacağım bende.
Çalışmanızı beğendim tekrardan hayırlı olsun :)
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Şu ana kadar renk salmadı, 5-10 dakika kaynattım o sırada suya rengini verdi, sonrada dondurdum ama diğer arkadaşların uyardığı gibi bir sorun yaşamadım.
Evet ilk resimdeki ufak kapağı alt tarafa yerleştirdim, valla ayarı nasıl tutturdum bilmiyorum şans eseri o şekilde uydu. DÜşünüyorum nasıl oldu, sanırım testerenin tıraşladığı kısmın 2 mm den az olması sayesinde oldu. Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2012 01:45
[QUOTE=Gökmen41] Güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık kısa süre içinde yavru alabilirsiniz aynı işlemi bende yaptım şuan 50 tane cüce vatoz yavrusu sahibi oldum:D
[/QUOTE] Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık, benim yaptığımdan güzel olmuş :D
[/QUOTE] Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık, benim yaptığımdan güzel olmuş :D
Ben de son halini değiştirdim cücem sevmedi kabuğu, bir jaç değişiklik yapıp hobit evine dönüştürdüm:)
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 01:33
Merhaba. Birşey danısacaktım. Benım erkek cüce vatoz 2 haftadır yuvanın içerisinde, dişi de yumurtlamaya hazır ne zaman faaliyete geçerler?