hoş bir sürpriz
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2008 23:39
Akşam balıklarıma yem verirken gördüğüm bu sahneyi sizlerle paylaşmak istedim. İşlerimden dolayı yeterince ilgilenemediğim frontoza akvaryumumda bu yavruyu kendi başına salınarak kayaların arasında gezdiğini görünce hayretler içinde kaldım. Nasıl oldu da o kadar balığın içinde yem olmadan hayatta kalabildi ilginç doğrusu..Maşallah demeyi unutmayın bu arada :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2008 23:53
Büyük şans sizin için. Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2008 23:54
Maşallah efendim maşallah bazen öyle durumlar oluyor benimde başıma gelmişti böyle bir olay... Tam 2 ay sonra buldum yavruyu ama yemsizlikten bayağı zayıf kalmıştı...
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2008 23:56
[QUOTE=e.duru]Bu yavrunun adı Nemo olsun.[/QUOTE]
Böyle sahneleri daha öncede gördük. Fakat gerçekten çok ilginç yaşama mücadelesi. Maşallah.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 00:01
[QUOTE=canerock]ya bide ilk yavru almak için o kadar uğraşmıştım vede alana kadar baya bi uğraştırdı bir yerden sonra tabiki çiftlerin oturmasıyla süreklilik halini aldı ama son zamanlarda pek ilgilenemiyorum yinede akvaryum içinde kendi halinde büyüyebilceğini hiç tahmin etmezdim..[/QUOTE]
Kısmet böyleymiş demek ki...
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 00:09
Benimde bir anım var paylaşmak istedim sizlerle.Ben şuan askerim 2 hafta önce evime izine geldim 7 aydır evimden ve akvaryumlarımdan uzaktım aklım sürekli ne halde olduklarını merak ediyordum bazen msn den annemler gösteriyordu falan tam 6 adet akvaryumum da 100 adetten fazla faklı türlerden balık vardı.2 hafta önce eve geldim ve kimseye sarılmadan direk odama daldım.(nişanlımda dahil) Babam fazla ilgilenememiş sular çamur gibi olmuş koku deseniz felaket birde gördüm 2 çift zebram vardı tam 120 adet boyları 1cm-4cm arası yavru hemen yol yorgunlugumu atmadan suları temizlemeye başladım sarı prenses akvaryumundaki kayaları kaldırdım aralarında 1-2-4-3 cm ve cıkmış yavrular vardı.Biraz buruk sevinç oldu 1 çift oskarım vardı 25 cm civarı onlar ölmüş tabi bana haber vermemişler.Yunuslarımdan kayıplarım vardı mbunalarımdan benim için baya buruk bir sevinç oldu şimdi 1 hafta sonra izinim bitiyor 7.5 ay daha ayrı kalıcam askerliğimi karabük'ün ilçesinde karakolda kantinci olarak yapıyorum kantine gizlice akvaryum kurmayı düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2008 08:54
Maşallah diyorum.
Saygılar