Huzurlarınızda Pseudosimochromis curvifrons isanga
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 09:47
[QUOTE=Mesut-34]Tarık abi harika bir tank olmuş. Yani öyle böyle değil.
Böyle tankları gördükten sonra kendiminkini koca bi tekmeyle patlatasım geliyor.
Maşallahhhh...
[/QUOTE] Teşekkür ederim kardeşim daha güzelleri seninde olsun . Tanka tekme falan atmak yok zamanla daha güzel olur merak etme . Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 09:48
Bunlarda Benden Taze Taze Leptosoma Kitumba Erkeğim Tankın Reisi
Lütfen Maşallahlarınızı Esirgemeyin
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 09:52
Sıcak sıcak cevap gelsin. Allah nazarlardan saklasın, sabah sabah gözümüz gönlümüz bayram etti. Eline emeğine sağlık. Birbirinden güzel resimler tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 14:44
Tarık Bey maşallah renklerini çok güzel göstermiş; sağlığı da yerinde...Size de bol bol yavrularını alıp beslemek kalıyor...Selametle...
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2013 22:32
Maaşallah çok güzel çekimler Tarık.
Bu balıklara aşık oldum, yavru haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Istanbula selamlar..
Istanbula selamlar..
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2013 01:14
Olmadı böyle bir fiyakalı tankımız maşallah abi balıklar gün geçtikçe serpiliyorlar. Renkler harika zaten fenerli benim gibi bakalım benimkilerde abilerine mi çekicek yoksa
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2013 09:44
Masallah cok guzel baliklar resimerede diyecek yok cok guzel kareler eline emegine saglik.
Vallaha abi benden resim isteme sakin bu resimleri gordukten sonra resim eklemem biraz cesaret ister .
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2013 12:17
[QUOTE=ibrahim35]
Sıcak sıcak cevap gelsin. Allah nazarlardan saklasın, sabah sabah gözümüz gönlümüz bayram etti. Eline emeğine sağlık. Birbirinden güzel resimler tebrik ederim.[/QUOTE] Teşekkür ederim abi içinizi ısıta bildiysen ne mutlu bana bu arada yeni türü sabırsızlıkla bekliyorum
[QUOTE=Murat75]Tarık,maşallah harika bir erkek.Sağlıkla güle güle besle...[/QUOTE] Teşekkür ederim murat abi sağollasın
[QUOTE=Bahri Çankaya] Tarık Bey maşallah renklerini çok güzel göstermiş; sağlığı da yerinde...Size de bol bol yavrularını alıp beslemek kalıyor...Selametle...[/QUOTE] Teşşekür ederim bahri bey sağollun
[QUOTE=baluk]Kardeşim maşallah fotoğraflar konuşuyor, nasuta mukosaları heyecanla bekliyoruz.[/QUOTE] Teşekkür ederim kardeşim sağol mukosaların daha vakti var tanıtıma
[QUOTE=Spacy]Maaşallah çok güzel çekimler Tarık.
Istanbula selamlar..[/QUOTE] Teşekkür ederim abi beyenmene sevindim kısa zaman içerisinde yavrular sende abi
[QUOTE=Volkan ULUĞ]Olmadı böyle bir fiyakalı tankımız maşallah abi balıklar gün geçtikçe serpiliyorlar. Renkler harika zaten fenerli benim gibi bakalım benimkilerde abilerine mi çekicek yoksa
[/QUOTE] Kardeşim tank senin gel al canın sağolsun seninkilerde kısa zamanda bunlardan daha güzel olucaklar merak etme boynuz kulağı geçer
[QUOTE=Murat75]Tarık,maşallah harika bir erkek.Sağlıkla güle güle besle...[/QUOTE] Teşekkür ederim murat abi sağollasın
[QUOTE=Bahri Çankaya] Tarık Bey maşallah renklerini çok güzel göstermiş; sağlığı da yerinde...Size de bol bol yavrularını alıp beslemek kalıyor...Selametle...[/QUOTE] Teşşekür ederim bahri bey sağollun
[QUOTE=baluk]Kardeşim maşallah fotoğraflar konuşuyor, nasuta mukosaları heyecanla bekliyoruz.[/QUOTE] Teşekkür ederim kardeşim sağol mukosaların daha vakti var tanıtıma
[QUOTE=Spacy]Maaşallah çok güzel çekimler Tarık.
Istanbula selamlar..[/QUOTE] Teşekkür ederim abi beyenmene sevindim kısa zaman içerisinde yavrular sende abi
[QUOTE=Volkan ULUĞ]Olmadı böyle bir fiyakalı tankımız maşallah abi balıklar gün geçtikçe serpiliyorlar. Renkler harika zaten fenerli benim gibi bakalım benimkilerde abilerine mi çekicek yoksa
[/QUOTE] Kardeşim tank senin gel al canın sağolsun seninkilerde kısa zamanda bunlardan daha güzel olucaklar merak etme boynuz kulağı geçer