Huzurlarınızda Pseudosimochromis curvifrons isanga
[/QUOTE] Teşekkür ederim güzel yorumunuz için . Fon baskısını kendim yaptım gerçek fotoğraf kağıdına baskısını yaptım reklamcılar yaparlar ama onlar folyo baskı yapıcaklar folyo da böyle boyut verirmi birşey söyleyemicem denek lazım normal yazıcı cıktısı olmaz zaten benım fonun boyu 150 yükseklik 60 bunu normal yazıcı yazamaz işin acıkcası fotoğrafcıda fotoğraf bastırmanız lazım iyi günler[/QUOTE]
Baskıyı yaptığınız cihaz nedir lazer yazıcı filan mı? En azından cihazı söylerseniz belki arkadaşlardan veya iş yerinden filan bulabilirim. birde kağit nedir? su geçirmeyen bir yapısı filan varmı.
[/QUOTE] Baskı Kağıdı Fuji DPII Silk Kağıt Baskı makinesi lazer yazcı plotter değil chromina prolabx5 die gercek fotoğraf kağıdına baskı yapan bir makıne kartuş sistemi ile değil kimyasal ilaçlar ile çalışıyor fotoğraf baskı makinesi
[QUOTE=AFÇ46]Arka fon gayet başarılı olmuş.Emeğinize sağlık[/QUOTE] Teşekkür ederim sağollun daha iyileri sizlerin olsun
[QUOTE=turkaslan]Maşallah çok hoş bir karma akvaryum olmuş...[/QUOTE] Teşekür ederi sağollun dana iyisi sizlerin olsun
[QUOTE=Kemal ERTEN]Tarık bey güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum.[/QUOTE] Kemal bey sağollun teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrikler arka fon çok güzel olmuş benzer şekilde bende yapmak istiyorum ama tankı daraltacak o yüzden yapamıyorum şu an.
Tebrikler arka fon çok güzel olmuş benzer şekilde bende yapmak istiyorum ama tankı daraltacak o yüzden yapamıyorum şu an.
[/QUOTE] Teşekkür ederim güzel yorumuz için arka fon benım kagıt baskı oldugu için akvaryumda dışına arkadan yapıştırıyorum gercek 3d fonlar gibi değil .[QUOTE=tanganikantalya] Tarık bey emeğinize sağlık çok değişik ve bir o kadar da güzel bir kurulum olmuş seçtiğiniz güzel türlerde cabası arka fon da güzel olmuş ama ben tankın ilk kurulumunu daha çok beğendim tekrardan ellerinize sağlık sağlıkla beslemeniz dileğimle selam ve saygılarımla....MAŞALLAH....[/QUOTE] Teşekkür ederim sağollun güzel yorumuz için ilk halinde arka fon yoktu guzeldi ama arkada ne varsa herşey ortada idi buda kotu goruntu oluyordu ondan dolayı boyle bir fon düşündüm teşekkürler
Çok Harika bir çalışma çıkartmışsınız,
[QUOTE=ERDAL AY / DESPA]
Çok Harika bir çalışma çıkartmışsınız,
Ümit beye katılıyorum, tam bir rehabilitasyon merkezi :) süper kurulum Maşallah... o balık onla olmaz bu balık bunla olmaz diye bazı önyargılarımız ve tecrübelerimiz var ama her yeni akvaryum bize yeni şeyler ve tecrübeler öğretiyor. Allah sağlıkla beslemeyi ve yavru almayı nasip etsin Tarık bey, ellerinize sağlık :)
[QUOTE=T i T a N]
Ümit beye katılıyorum, tam bir rehabilitasyon merkezi :) süper kurulum Maşallah... o balık onla olmaz bu balık bunla olmaz diye bazı önyargılarımız ve tecrübelerimiz var ama her yeni akvaryum bize yeni şeyler ve tecrübeler öğretiyor. Allah sağlıkla beslemeyi ve yavru almayı nasip etsin Tarık bey, ellerinize sağlık :)
[/QUOTE] Erman bey sağollun güzel yorumlarınız ve sözleriniz için bu karma tanklarla bende yeni yeni tecrübeler öğreniyorum ama şu var beslenme tarzları yaşam biçimleri yerleri aynı olan balıklar beraber yaşıyorlar bi sıkıntı yaşmadım ben bundan önceki karma tankımda troplarla leptosomalar beraberlerdi sorun yaşamadım . Balık bu su olsun her yerde yaşar[QUOTE=ibrahim35] Tarık,
[QUOTE=Murat T.]Maşallah Tarık bey harika bir kurulum olmuş.Seyir zevki şahane.Tankın ebatları büyük olduğundan balıklar arasındaki kavgalar minimuma iner diye düşünüyorum( üreme zamanları hariç).Rabbim sağlıkla beslemeyi nasip etsin,takipteyiz.Selamlar.
[/QUOTE] Murat kardeşim sağol vala elinden geldikce birşeyler yaptım sizlerinde beyenisine gitiyse ne mutlu bana daha güzelleride inşallah sizlerin olsun gerci senin tankta yabana atılacak bir tank değill
[QUOTE=no name]Kardeşim valla super, elindeki türlerde super MAŞAALLAH...
Macropslara naaptın :D
[/QUOTE] Teşekkür ederim tamer bey sağollun macropslar 2e 4d di 1e2d refet beye verdım elımde kalan 1e 2d başka bir arkadaşa verdim macropslar çok güzel balıklar ama benım aklımda hep kilesa vardı şimdi onu besliceğim inşallahh birde macropslar erkek 1 adet kalınca tadı cıkmıyor erkekler arasında kapışma bitince tadıda bitiyor .