iç filitre bozuldu ise.
Yorumlarınızı bekliyorum,proje başarılı ve gayet güzel çalışıyor.
saygılarımla......
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
filtrenin bozulması diye bişey yoktur demek yanlış olur.. benim filtremde hava alması yerden su çıkarmaya başlamıştı... su çıkarken hava çeker dışardan ama benimki o çektiği yerdende dışarı su vermişti.. aparatı biraz inceleyince benim biraz kurcalamamdan dolayı deforme olmuş ve bozulmuştu.. hava motoru takmak akıllıca ama ya tekrar ordan su kaçırırsa diyorum check-valf ler işe yarar mı? vanalar motoru zorlar ama hava motoru ucuz bişeyse önemi yok.. vanaları bende kullanıyorum çünkü çok fazla hava bazen balıkları rahatsız ediyo gibi... ama kısınca sesi çok çıkıyo.. bende boruya delik delmiştim yarısı boşa gidiyodu havanın ama sesi kesiyodu.. hemde motor zorlanmadadığı içim iyi oluyodu...
İstersen ekle beni msn: sinankaracabay@hotmail.com burdan daha rahat anlatırım.
[QUOTE=jorcccccc] Arkadaşlar iç filitre bozuldusa yani çalışıyo ama boloncuk çıkarmıyosa bir hava motoru boşta varsa onu alıp hava aldıgı yere takıyoruz ve hem filitreyi hemde havamotorunu çalıştırıyosunuz
[/QUOTE]
İyi güzelde iç filtreyi yapıp-yaptırıp kullanmak varken çifte masraf neden? İçfiltre çalışıyor birde hava motoru çalışacak çifte elektrik parası hemde hava motoru filtreye hava üflemek için çalışacak.Gürültüsüde cabası...
Kısaca iç filtreyi yaptırıp havayı bedavaya getirtmek her koşulda daha karlı değil mi?