İdeal Frontosa akvaryumu (Video)+ yeni fotoğraflar
Boyut (cm):160/60/60
Kapasite (litre): 576 lt
Canlılar: 2 erkek 5 dişi 7 damızlık frontosa + 3 adet genç dişi frontosa 3 cüce 1 leopar vatoz
Akvaryum Bakımı: ayda 1 dip çekimi ile 50-60lt su su değişimi, haftada bir 20-30 lt su değişimi.
Kullanılan Yemler:tetra, sera bits.granu green,karides,somon,
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok.
Ayrıca bana frontosa yı sevdiren,Frontosalarını bana hediye eden, ve akvaryumun bütün kurulumunda emek harcayan madsar a da burdan tekrar teşekkür ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kadir Bey süper olmuşlar bende yakın zamanda frontoza'larımın videolarını eklemeye çalışacağım.Güzel bir paylaşım maşallah tebrikler.Saygılar.
Beğendiğinize gerçekten sevindim ilginiz ve beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum.
Valla bu görüntüleri verdikten ve övgülerden sonra akvaryumun 10-11 cm lik en küçük dişisi de yavru aldı ağzına atacak muhtemelen ama hadi hayırlısı... Beğenileriniz için de gerçekten teşekkür ediyorum herkese.
Kadir Bey; Bizlerde size teşekkür ederiz çok kolay bir şekilde Beğendirdiğiniz için:)Eğer bir gün kısmet olurda Frontosa beslemeyebaşlarsam Akvaryumunuzu örnek alacağım.Dişi içinde ata tuta en sonunda bırakmayacak ve yavrularına kavuşacaksınız İnşallah.
Akvaryumunuz harika bende yakin bir zaman da frontosa beslemeyi dusunuyorum , dekorlarinizi ornek alacağım .Saglikli hobiler.