IKEA Yavruluk :)
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2012 17:54
Bol bol yavru alıyorsunuz ama yeriniz mi dar? İyi kötü yeriniz var ama her yerin plastik yavruluk olmasından rahatsız mı oluyorsunuz? İşte size yeni bir çözüm. IKEA Yavruluk! IKEA'da gezerken gördüm ve hemen aldım. Alt tarafına suya batmaması için köpük yerleştirdim, etrafına bir kaç küçük delik açtım, dört adet vantuz attım ve sonuç aşağıda gördüğünüz gibi. Ürün size hem yer hem göz zevki kazandırıyor. Bunun yanında bir artısıda boy boy yavruları ayırabilmeniz. Örneğin; pazar günü üç demasoni, iki saulosi coral red, üç sarı prenses kusturdum ve ilk denememi yaparak yavruları boy boy ayırdım. Daha çok havaya ve sirkülasyona ihtiyacı olan yavrulara ise hava taşı salladım.(Resimde görünmesede) Bu arada ürünün fiyatı sadece 3,00 TL Ayrıca, 90*50*40Y cama cam buhar sürgülü akvaryumuda bol bölmeli yaptırdım. Yedek cam ayıracımda mevcut. İstediğim an üçünü koyup toplamda dört ayrı göze daha sahip olabiliyorum. Umarım çok fazla para harcamak istemeyen, yeri, imkanı olmayan arkadaşlara faydası olur.
Kribensis 2012-12-17 10:49:26
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2012 18:09
Piyasadaki yavruluklardan çok daha kullanışlı duruyor. İhtiyacı olanlar kullanabilir cidden ama Alper Abi bu ürünü hangi reyondan alabileceğimizide söylersen malum İKEA'lar devasa yerler adamlar kaybolmayalım diye yerlere ok koymuşlar :D
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2012 18:18
Harbiden muazzam...
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2012 18:41
Güzel bi yöntem denemek lazım.
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2012 19:29
Alper Kardeşimizin tanıttığı şu ürünü akvaryumculara koy,anında fiyat belli 20 ya da 30 lira AVM'lerde 50 lira.
Adı yavruluk ya.