İkola akvaryumum
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 10:53
Fotoğraf:balıkların bana geldikleri gün
Daha sı gelecek arkadaşalar
Boyut (cm):120-45 - 55
Kapasite (litre):260 lt
Canlılar:2 erkek 9 dişi tropeus ikola kaiser
Malzemeler:life tech 1200h/lt dış filtre, 300 what ısıtıcı, çift çıkışlı hava motoru
Akvaryum Bakımı:haftada bir 3/1 su degişimi
Kullanılan Yemler:tetra pro, Tropical Süper Spirutabin A , sera flora,sera granuğreen
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:her hangı bır katkı kullanılmadı şimdi ye kadar
Akadaşlar balıklar geçen yıl bu zamanlarda Ankaradan """" boreas 06"""" adlı arkadaştan alındı.böylesine güzel balıkları göndermesındekı tıtızlıkten dolayı kendısıne sonsuz şükranlarımı iletirim bır tane balık bıle zayi olmadan geldi sağolsun .
yakında yavru alırım dıye tahmın edıyorum bunları sızlerle fotograf olarakta paylaşacagım inşallah herkese saygılar
Daha sı gelecek arkadaşalar
Boyut (cm):120-45 - 55
Kapasite (litre):260 lt
Canlılar:2 erkek 9 dişi tropeus ikola kaiser
Malzemeler:life tech 1200h/lt dış filtre, 300 what ısıtıcı, çift çıkışlı hava motoru
Akvaryum Bakımı:haftada bir 3/1 su degişimi
Kullanılan Yemler:tetra pro, Tropical Süper Spirutabin A , sera flora,sera granuğreen
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:her hangı bır katkı kullanılmadı şimdi ye kadar
Akadaşlar balıklar geçen yıl bu zamanlarda Ankaradan """" boreas 06"""" adlı arkadaştan alındı.böylesine güzel balıkları göndermesındekı tıtızlıkten dolayı kendısıne sonsuz şükranlarımı iletirim bır tane balık bıle zayi olmadan geldi sağolsun .
yakında yavru alırım dıye tahmın edıyorum bunları sızlerle fotograf olarakta paylaşacagım inşallah herkese saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2011 11:31
Tuncay bey merakla bekliyoruz , 1 yılda ne aşamalar geçmiş bakalım . İkolaların cinsleri benim bildiğim kadarıyla kaliteli bir türdü.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir