İkola Tankım..
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 21:27
Fotoğraf:
Boyut (cm):100-40-50
Kapasite (litre):200
Canlılar:ikola 9 adet
Malzemeler:dolphin c-1600 dış filtre,,seio -m650 dalga motoru,,,200+100w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:3 günde bir %30 su değişimi + karbonat + deniz tuzu
Kullanılan Yemler: sera granügreen, tropical spirutabin , tropical super spırulina forte granülat, sera spirulina pul yem, sera protein yemi (3 günde bir)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: karbonat, deniz tuzu, sarımsaklı yem her akşam 1 kere.
Değerli akvaryum.com forum üyeleri balıklarım hakkında her türlü yorumlarınızı bekliyorum..
Saygılar..
Boyut (cm):100-40-50
Kapasite (litre):200
Canlılar:ikola 9 adet
Malzemeler:dolphin c-1600 dış filtre,,seio -m650 dalga motoru,,,200+100w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:3 günde bir %30 su değişimi + karbonat + deniz tuzu
Kullanılan Yemler: sera granügreen, tropical spirutabin , tropical super spırulina forte granülat, sera spirulina pul yem, sera protein yemi (3 günde bir)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: karbonat, deniz tuzu, sarımsaklı yem her akşam 1 kere.
Değerli akvaryum.com forum üyeleri balıklarım hakkında her türlü yorumlarınızı bekliyorum..
Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 18:34
Siyah fon önermiyorum.Çünkü en ufak bulanıklığı bile çok belli ediyor.Mavi arka fon çok daha güzel olacaktır.Bence kayalar biraz fazla gibi.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 19:00
Kayalar biraz fazla evet ama bi sıkıntı yaratmaz , cok hafif bitkilendirip akıntı sağlarsanız balıklarınız cok mutlu olur ortam cok güzel cünkü . Tebrikler
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 19:03
Bence güzel olmuş aralına anubias eklesen iyi olur.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 19:07
Çok güzel balıklar Allah nazardan saklasın.Tek renk kayalar çok hoş olur bence.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 19:55
İkolalar benim sevdiğim türlerden renklerini güzel gösteriyorlar bence kayaları tek tür yapsanız ve mavi bir arka fon yapsanız çok daha güzel olur gibi ama sonuçta sizin akvaryumunuz ve nasıl görmek isterseniz öyle yapın. Bol bol yavrular alırsınız inşallah
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 20:45
Atahan kardeşim tankın hayırlı olsun öncelikle. Bence çok güzel kayaların. Ancak akvaryumu keşke 1.20 lik yapsaydın. İnşallah ilerde sorun yaşamazsın. 1 metrede trop besleyen aradaşlar sorun yaşayabiliyor. Sağlıklı balıklar...