ikola yavrularım
Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2011 23:20
Fotoğraf:
Boyut (cm):80*40*50
Kapasite (litre):160 lt
Canlılar:25 adet 4-5 cm ikola yavrusu
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:2 günde 1 %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:özel hazırlanmış karışık yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:kullanmadım.yavruları 1 hafta önce aldım.anaçları F0 dır.şu anda yavruların kendilerini toplamaları için 160 lt tankta bakıyorum.daha sonra 450 lt tanka alınacaklar.450 lt tankta şu an yunus kolonim var kiracı olarak ikamet etmekteler:).
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xkvizr_ikola-yavrularym_animals[/VID]
Boyut (cm):80*40*50
Kapasite (litre):160 lt
Canlılar:25 adet 4-5 cm ikola yavrusu
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:2 günde 1 %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:özel hazırlanmış karışık yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:kullanmadım.yavruları 1 hafta önce aldım.anaçları F0 dır.şu anda yavruların kendilerini toplamaları için 160 lt tankta bakıyorum.daha sonra 450 lt tanka alınacaklar.450 lt tankta şu an yunus kolonim var kiracı olarak ikamet etmekteler:).
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xkvizr_ikola-yavrularym_animals[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 23:49
Yavrular çok tatlı gerçekten sağlıkla büyütmenizi dilerim.
Burakim 2011-09-07 23:50:17
Ancak akvaryumunuz için aynı şeyi söyleyemem.Kum dekor büyük tank çok daha yakışacaktır yavrularınıza.Kiracılarda çıkarılcak gibi değil yunustan vaz geçmek zor olacaktır (:
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 00:14
Murat bey hayırlı olsun.Allah nazardan saklasın çok güzeller.Sağlıkla büyütmen dileğiyle
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 22:26
Hayırlı olsun abicim balıklar inşallah bunlardan da bol bol yavru alır da piyasada herkese uygun vererek trop besleme şansı verirsin.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2011 15:34
[QUOTE=mikosanil]Güzel Akvaryum Balıklar Çok Şeker Aslında 2 Günde 1 %30 su değişimini 4-5 günde felan %30 su değişini yapmanı öneririm[/QUOTE]
dediğini yapıcam kardeş.yavrular renlenmeye başladılar şimdiden.
[QUOTE=afyonlu03]Murat hayırlı olsun güle güle büyüt kardeşim...Yavaş yavaş tropheus a geçiş....[/QUOTE]
[QUOTE=sahsuvar01]Murat bey hayırlı olsun.Allah nazardan saklasın çok güzeller.Sağlıkla büyütmen dileğiyle [/QUOTE] çok teşekkür ederim kardeşim.
[QUOTE=Burakim] Yavrular çok tatlı gerçekten sağlıkla büyütmenizi dilerim.
[QUOTE=tosyalı]Hayırlı olsun abicim balıklar inşallah bunlardan da bol bol yavru alır da piyasada herkese uygun vererek trop besleme şansı verirsin. [/QUOTE]
[QUOTE=riscan]
[QUOTE=afyonlu03]Murat hayırlı olsun güle güle büyüt kardeşim...Yavaş yavaş tropheus a geçiş....[/QUOTE]
çok teşekkür ederim özgür.kısmetse artık zamanı geldi diyorum.5 yıldır malawi besliyorum.efsane 07 nikli arkadaşımızın gazıyla başladık bakalım.inşallah allah utandırmaz.
[QUOTE=sahsuvar01]Murat bey hayırlı olsun.Allah nazardan saklasın çok güzeller.Sağlıkla büyütmen dileğiyle [/QUOTE] çok teşekkür ederim kardeşim.
[QUOTE=Burakim] Yavrular çok tatlı gerçekten sağlıkla büyütmenizi dilerim.
Ancak akvaryumunuz için aynı şeyi söyleyemem.Kum dekor büyük tank çok daha yakışacaktır yavrularınıza.Kiracılarda çıkarılcak gibi değil yunustan vaz geçmek zor olacaktır (:
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Haklısın burak kardeş.kiracılar isyan bayrağını çektiler.biz dağdan gelip bağdakini kovdurmayız dediler.bende bir tane 350-400 lt tank alıcam artık mecburen bıcırıklara.[QUOTE=tosyalı]Hayırlı olsun abicim balıklar inşallah bunlardan da bol bol yavru alır da piyasada herkese uygun vererek trop besleme şansı verirsin. [/QUOTE]
İnşallah fatih kardeş.yavru alalımda bir satmayı sonra düşünürüz.ne derler denizdeki balığın pazarlığı olmaz.
[QUOTE=riscan]
Murat Abi hayırlı olsun.Allah nazardan saklasın çok güzeller.Sağlıkla büyütmen dileğiyle abicim
[/QUOTE] iyi dileklerin için çok teşekkür ederim recep kardeşim.kusura bakma balıkları almaya beraber gidecektik ama ben senin gelmeni beklemeden aldım yavruları.biraz sabırsızımdır .Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 22:56
Arkadaşlar yeni trop tankımı kurdum.ölçüleri 130*50*60. bunlarda ilk resimleri bakalım beğenicekmisiniz.olumlu yada olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.
terranova 2011-10-04 23:11:29
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 09:29
Murat bey yeni yavrularınız hayırlı uğurlu olsun. Maşallah.