İkolam yumurtadı
Merhaba arkadaşlar dün trophuesun ağzına yumurta aldığını gördüm çok sevindim, stres yapmasın diye odada ki ışığı bile kapattım Ağzna 3, kez yumurta alışı sanırım bakalım bu sefer ne olcak. Yem attım diğerleri iştahla yedi anne oralı bile olmadı bi köşede bekliyor ağzın da 20 civarı yumurta var acaba yumurtayı kaçıncı günden sonra kusmaz, balıklar annesinden doğal yolla alınmış bu bişey değiştirir mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Konuyla alakası yok ama ben sana bişey sormak istiyorum? Akvaryumunda taban malzemesi olarak ne kullanıyorsun bide suyun ph kaç çıkıyor?
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. Konuyla alakası yok ama ben sana bişey sormak istiyorum? Akvaryumunda taban malzemesi olarak ne kullanıyorsun bide suyun ph kaç çıkıyor?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yumurtlarken baktım 1-2 saat falan sürdü tam emin değilim ama 20 kadar saydım. Ağzı bugun biraz inmiş. Resmi ışığa karşı çektiğim için net çıkmadı.
Öncelikle hayırlı olsun.Annesinden doğal yolla alınmış ise kusturulanlara nazaran ağzında yumurta tutmayı daha iyi becerirler.3.kez alışı demişsiniz.Bu seferde atabilir yada yutabilir.Şu an için beklemede kalmanız ve akvaryum etrafında dişinizi ürkütecek herhangi bir davranışta bulunmamanız yararına olacaktır.Aydınlatmayı da azaltmanız stresini bir nebzede olsa azaltır.Resimde gördüğüm kadarıyla akvaryum ebadınızda yeterli ebatda.Ağzıda kuluçka süresi 40 güne kadar sürebilir.20 tane yumurta varsaki düşük bir ihtimal gayet iyi bir rakam.Kuluçka süresince ağzından çıkana kadar yutma ihtimali fazladır.
Tebrik ederim Tayfun bey.Çok güzel ikolarınız var maşallah.Darısı benim ikolalarıma.
Saygılar....