İLANGİ AKVARYUMU
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 23:17
Fotoğraf:
Boyut (cm): 150*60*60
Kapasite (litre):540 lt.
Canlılar:Tropheus ilangi
Malzemeler: Fluval fx5 , aragonit kum , 500 watt ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:Nls cichled formula , tetra , sera ve dainichi veggie fx , tropical
kullanılan ilaçlar veya karkılar : sera aquatan
mecomeco 2011-03-25 15:07:43
Boyut (cm): 150*60*60
Kapasite (litre):540 lt.
Canlılar:Tropheus ilangi
Malzemeler: Fluval fx5 , aragonit kum , 500 watt ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: Haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:Nls cichled formula , tetra , sera ve dainichi veggie fx , tropical
kullanılan ilaçlar veya karkılar : sera aquatan
Akvaryumu iş yerine çıkartırken kuşakların altından ufak bir kısım kırıldı.Bu yüzden bir kazaya mahal vermemek için ilk önce akvaryumun kırık tarafını tekrardan silikonladım.Suyu da bulanıklığı önlemek hem de sızıntı falan olursa görmek için kademe kadame doldurdum.Çok şükür ki bir sızıntı yok.Sistem 1 gündür çalışıyor.Tabağı kum suyu bulandırmasın diye koydum.Yarın da akvaryuma taşları veevimde beslediğim 3-17 ilangi kolonimi transfer edeceğim.Resimleri en kısa zamanda eklerim.Maşşallahlarınızı eksik etmeyin lütfen.
Akvaryumu kurmamda bana yardımcı olan Gökhan ve Sezai Abi'lerime çok teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 23:21
Balıklarınızı eklediğinizde fotoları bekliyoruz bu akvaryuma yakışacak balıklar.
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2011 23:34
Kardeşim kazasız belasız iyi günlerde kullan.Dur bide beddua ediyim tankın yavru dolsun koyacak yer bulama İNŞALLAH
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 14:38
Hayırlı olsun kardeşim. Yavrularından bizi de nasiplendirirsin inş.Resimleri merakla beklemekteyim.Çayını da içmek için sabırsızlanıyorum.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2011 14:58
[QUOTE=seboli]Hayırlı olsun kardeşim. Yavrularından bizi de nasiplendirirsin inş.Resimleri merakla beklemekteyim.Çayını da içmek için sabırsızlanıyorum.[/QUOTE]
En kısa zamanda davet edicem kardeşim.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 17:16
SONUNDA ÇEKEBİLDİM BALIKLARIMIN RESİMLERİNİ DİZAYN HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ BİLMEK İSTERİM DAHA KAFAMDA TAM OTURTAMADIM.
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xhf35p_ilangi_animals[/VID]
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2011 17:20
Hayırlısı olsun akvaryumunuzu kurmuşsunuz bol yavrular almanız dileğimle saygılar.