ilangi yellowlarım
Fotoğraf:[VID]http://www.youtube.com/watch?v=5TcMSPoVhw0[/VID]
Boyut (cm):130 x 50 x 60
Kapasite (litre): 400 yaklaşık
Canlılar: 25 adet ilangi yellow
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:haftalık %20 su değişimi ve iç filtrenin temizlenmesi. (1 iç filtre 1 dalga motoru ve saatte 4 tur temizlik yapan 1 dış filtre)
Kullanılan Yemler:Sera tablet,spriluna vs.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:haftada bir seachem garlicle yemleme onun dışında ilaç kullanmıyorum.
Arkadaşlar selamlar. Elimde 4 erkek 12 dişi damızlık altı ilangilerim vardı. Nerden estiyse takviye yapayım dedim. Formunu, renklerini ve sağlıklarını görerek beğendiğim 2 erkek 7 dişi tam damızlık koloniyi balıkların yanına ekledim. Balıkları eklerken aldığım yerdeki dekorasyonun aynısını(anubias ve kayalar ve filtrenin durumu) taklit ettim ki uyum sorunu yaşamasınlar diye düşündüm. İlk başlarda 1 hafta uyum sorunu çok bariz şekilde belli oldu. önce yenş koloniden 2-3 dişi sonrasında ise eski koloniden 2-3 balık yeme karşı ilgisizlik ve saklanma belirtileri gösterdi. Tüm tankta sorun olacağı düşüncesi ile havayı ve sıcaklığı arttırdım. Seachem garlic ile yemlemeye başladım.Işıkları açmadım. Aradan 1 ay geçti. balıklar birbirlerine alıştılar ve şimdi beni salonun neresinde görseler yem yem diye resmen bağırıyorlar. (Az yemliyorum sanmayın en az 4-5 defa 2-3 dakikada tüketilecek kadar pul yem ve her akşam 3 adet tabletle yemliyorum.)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=-Cracken23-]Tankınız ve balıklarınız gayet hoş. Yanlız size bir önerim olacak. Akvaryum tanıtımınızı