ılangı yellowlarım...ve yavruları...
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 15:47
Sağolasın Özhan abi...Önce bir sonra yedi derken sımdı de 8 yavru:) Bir haftadır izmitte değildim abi kuluçkada yumurtalar vardı geldıim ki hepsi kesesinden kurtulmuş canavar gibi olmuşlar:)Yeni yerlerini hazırlamaya calışıyorum abi...Fotoları da paylaşacağım şu an yüklemeye calışıyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 16:11
Volkan, hayırlı olsun kardeşim.. Sağlıkla büyütmeni dilerim..
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 16:19
Murat abicim teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2009 16:52
Yavrular canavar gibi oldular:)Fakat 15 güne kadar okul bitiyor ve yavruları büyütme şansım olmayacak...
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2009 00:45
Maşallah devami gelecektir sen bukadar güzel baktıkca gerisi kendiliginden gelir tekrar tekrar Maşallah.
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2009 01:30
Lütfullah abi iyi dileklerin için sağolasın...Ne yazkki okul tatile giriyor ve balıklarımdan bır süre ayrı kalacam...Balıklara konaklayacakları yer ayarlamaya calısıyorum...
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2009 19:43
Maaşallah balıklarınız çok güzel satmayı düşündüğünüz zaman mutlaka bilgi vermenizi rica ediyorum saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2009 21:55
Ümiit,Murat,Mustafa Beyler beğeniniz için teşekkürler...Balıklarımdan kırk günü aşkın süredir bir arkadaşımda iki metrelik tankta bakılıyor...Bu gün aradı ve sekiz tane yavrunun yüzmeye başladığını soyledi çok şaşkın bir ses tonuyla...İki dişi yavruları kendisi bırakmış...Benim icinde çok mutluluk verici oldu...
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 16:33
Yavrularınız hayırlı olsun Volkan Bey,Balıklarınızında maşallahı var.