İLANGİLERİMİN GÜNCEL HALİ SYF:11 İLE 12 DE + VİDEO
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=ibrahim35]
[QUOTE=Şaban ESKİ]Selam kemal bey,hayırlı cumalar.
Değerli arkadaşlar,Bursadan Mehmet GÖDEL kardeşimize forum aracılığıyla sonsuz
teşekkürlerimi sunuyorum.Bu kardeşimiz çok iyi niyetli çok beyefendi vede çok dürüst
bir insan.Allah'ım bu kardeşlerimizin sayılarını çoğaltsın diyorum.Ülkemizde güzellikleri
bakımından nadide örnekleri bulunan damızlık altı maswaları bir istememde 9+3
şeklinde paket yapıp sağ salim Bursadan bana ulaştırdı Allah razı olsun diyor teşekkür
ediyorum kendisine.Balıklar yaklaşık 15 gündür ilangilerimle birlikte aynı tankta
yaşıyorlar problem yok çok şükür zaten yerleride ora olacak başka bir tankım yok aynı
tankta beraber karma olarak yaşayacaklar.Oturmaları bayağı bi zaman alacak gibi.Bu
arada balıklarımın adaptasyonları tamam olmadan bu güzellikleri aceleden paylaşmak
belliki beni sabrıma yenik düşürdü.Allah yeterki kaza bela vermesin gerisi kolay.Arkadaşlar
görünüm aynen Galatasaray-Beşiktaş futbol takımının sahada beraber durması gibi.Bu
karmanın seyri o kadar güzelki anlatamıyorum ancak yaşıyorum hakkınızı helal edin
Rabbim herkese nasip etsin diyorum.Değerli dostlar maşaallahlarınızı sakın eksik
etmeyin lütfen.Şimdi tankımın son şeklini anlatan bu resimlerimi siz değerli gönül
dostlarıyla hem paylaşmak istedim hemde konumu güncellemiş oldum.Herkese selamlar.
Beğenenler: [T]193736,Ekrem Kaan[/T]
[QUOTE=arif007]Bu ilangi ve Duboisi lere daha kaliteli fotoğraf makinası yakışır.Formlar gayet yerinde bol bol yavrular dilerim.[/QUOTE]
[QUOTE=The_ÜSTAD_06] Kemal abi kareler muhteşem olmuş.Maşallah canavar gibiler...[/QUOTE]
[QUOTE=HB.TELLİ] Kemal Bey Maşallah İlangilerinizi biliyorduk sağolun bizi ilangilerinizin fotolarıyla göz banyosu yaptırıyordunuz.Bu arada Duboislerinizde hayırlı olsun ama ileride size yeni bir tank daha ilavesi görünüyor herhalde Duboiseleriniz için.Sağlıcakla besleyin inşallah.[/QUOTE]
[QUOTE=Mehmet GÖDEL]Değerli abim Allah güle güle beslemeyi bol bol yavrular almayı nasip etsin.Hakkımda kullandığın değerli kelimelerin için ayrıca teşekkür ederim.Senin gibi değerli bir ağabeyime böyle güzel bir koloniyi ulaştırmış olmak benim için ayrı bir mutluluk.Sana ilangilerinin içine atabileceğin kalitede bir balık gönderdiğimi şimdi daha iyi görüyorum ve mutlu oluyorum.Bu keratalar çok daha iyi olacaklar ama biraz daha sabır gerekiyor.[/QUOTE]
[QUOTE=siyahbere]Merhaba,Kemal abim ,Maşallah 41 kere nazar değmesin ilangilerine de deeduboisilerinde çok güzel 41 kere Maşallah ta onlara sağlıklı bol yavru alman dileğimle bence ilerde sen üçlü set yaptır.yengemi de ikna etmeye başla şimdiden yoksa balıklar kapıda kalır selametle abim,Kayseri'den selamlar.[/QUOTE]
[QUOTE=mmx06]Kemal bey zaten ilangilerinizin güzelliği ortadaydı,bunların yanına aynı güzellikte masvalar eklemişsiniz.Hayırlı uğurlu olsun Allah bol bol yavrular almayı nasip etsin. Darısı bizim tanka [/QUOTE]
[QUOTE=babuqhtuLu]Kemal abim Duboisilerinde İlangiler kadar güzeller Maşallah. Bol yavrular alırsın inşallah.
[/QUOTE]
[QUOTE=kaymaz88]Hocam bu litreye, bu kadar balıkla 2228 yeterli geliyor mu?[/QUOTE]