ilginç bir akvaryum
Bana da montaj gibi geldi.
[/QUOTE]
banada kardeş bazı yerderde duruyor bvaşka yere atlıor fln montaj ama söyle böyle bişi olur ama bu kadar değil yane..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaslar pek montaj gibi değil bana göre az bi açiklik koymyuşlar balikler ordan geciyor ve Bizim hava kabarcigi gibi gördügumuz yerden tekrar su yukari taşınıyor
Arkadaşlar
tavuk ciftliklerinde kullanılan suluklar vardır.onlarda da ustu acık fakat içerisinde su vardır fakat su taşmaz bu akvaryumda aynı teknikle yapılmış. Resim bulabilirsem ekleyecegim
Saygılar
Arkadaşlar
tavuk ciftliklerinde kullanılan suluklar vardır.onlarda da ustu acık fakat içerisinde su vardır fakat su taşmaz bu akvaryumda aynı teknikle yapılmış. Resim bulabilirsem ekleyecegim
Saygılar
[/QUOTE]
Evet Arkadaşa katılıyorum çalışma prensibi bu...
ama çok da güzel olmuş
[QUOTE=EnatiopuS]AKvaryumda dijital efekt kullanılmamış. Tek taraflı sübap olsada ordan dışarı hava çıkışı olmaz, çünki iç basınç dışardakinden çok az! Şu olabilir solda görülen küçük şelale gibi bir hortumla sağdaki büyük akvaryuma su bırakılıyor olabilir. Ama bu havanın çıktığı oranda su girişi olamasını gerektirdiğinden belki dijital bir basınç ölçer kullanılmış olabilir. [/QUOTE]
Volkan Bey,Videoda görüldüğü gibi hava motoru çalışıyor eğer sürekli çalışırsa akvaryumun ,içindeki boşlukta basınç artar ve dış basınçtan daha fazla bir basınç oluşur bu durumda tek taraflı sübaptan içedeki basınç dışardakine eşit oluncaya kadar içerdne dışarı hava çıkışı olur...
Benim görüşüm böyle...
Saygılar...