İLK defa !
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 01:49
Fotoğraflar:
Selamlar herkese.aranıza yeni katıldım 14-15 yaslarında besledigim lepisteslerden sonra epey degişen şey var akvaryum dünyasında ,neyseki sizlerin sayesinde (akvaryum.com) yenilikleri öğrenme ve uygulama sansım oldu . baslangıc olarak cok da kötü olmadığını düşünmekle beraber yorum ilave ve eleştirilerinizi bekliyorum,saygılar..
Boyut (cm):100x50x40
Kapasite (litre):200
Canlılar:4 frontosa 2 leleupi 1 vatoz 2 calvus geliyor(bir kaç gün içinde)
Malzemeler:iç ve dış filtre . arka fon ilk denemem olmasına ragmen kendi (strafor) imalatım :)
Akvaryum Bakımı:henüz canlıları bugün akvaryuma koydugum için bakım yapılmadı !
Kullanılan Yemler:tetra stick , discus form.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:su düzenleyici vs.
Selamlar herkese.aranıza yeni katıldım 14-15 yaslarında besledigim lepisteslerden sonra epey degişen şey var akvaryum dünyasında ,neyseki sizlerin sayesinde (akvaryum.com) yenilikleri öğrenme ve uygulama sansım oldu . baslangıc olarak cok da kötü olmadığını düşünmekle beraber yorum ilave ve eleştirilerinizi bekliyorum,saygılar..
Boyut (cm):100x50x40
Kapasite (litre):200
Canlılar:4 frontosa 2 leleupi 1 vatoz 2 calvus geliyor(bir kaç gün içinde)
Malzemeler:iç ve dış filtre . arka fon ilk denemem olmasına ragmen kendi (strafor) imalatım :)
Akvaryum Bakımı:henüz canlıları bugün akvaryuma koydugum için bakım yapılmadı !
Kullanılan Yemler:tetra stick , discus form.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:su düzenleyici vs.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 02:10
Söylemek istediğim birkaç şey var öncelikle o hacimde frontosalar ileride sorun yaratabilir yanlız mangrow kökleri suyu yumusatırlar tanganyika gölü balıkları sert suları severler yani ph ı yüksek sular o yüzde kökleri cıkarmanızı tavsiye edicem onların yerine dogadan topladıgın taşlar ve mağaralarla dekore etmeniz daha güzel olucaktır .
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 02:32
Facebook'a upload etmek daha kolay bundan sonra bende öyle yapça fikir için teşekkürle...
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 02:40
Merhaba, akvaryumunuz ve balıklarınız çok güzel. Mango kökü büyük oranda suyu yumuşatmaz, heleki haftalık su değişimleri yaparsanız etkisi nerdeyse hiç olmaz. İlerde daha büyük bir akvaryum sahibi olmanız dileğiyle iyi geceler.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2010 12:46
Tebrikler ilk tecrübe bence gayet güzel. Frontosalar için ilerde daha büyük hacimlere ihtiyacınız olacak eminim biliyorsunuzdur. Saygılar sağlıklı balıklar