İlk Fon Çalışmamı Beğeninize Sunuyorum.
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2007 12:03
Arkadaşlar üç haftalık uğraşım sonunda zebralarım için yaptığım arka fonumu bitirdim.Sadece hafta sonları çalışarak.
Akvaryuma koymadan önce sizlerede danışmak istedim,sizin düşünceleriniz nelerdir.
Fon yapımında bana gerekli bilgi desteğini sağlayan forum sitemize ve çalışmalarını paylaşarak bizlere yol gösteren forum kullanıcılarına teşekkür ediyorum.
Akvaryuma koymadan önce sizlerede danışmak istedim,sizin düşünceleriniz nelerdir.
Fon yapımında bana gerekli bilgi desteğini sağlayan forum sitemize ve çalışmalarını paylaşarak bizlere yol gösteren forum kullanıcılarına teşekkür ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2007 12:20
Mesut bey;
Ellerinize sağlık gerçekten güzel olmuş.Biraz daha siyah tonlarına renkverirseniz daha olur gibi geldi bana.
Saygılarımla..
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2007 21:36
[QUOTE=medmarine2]
Kullandığım renk derz dolgunun kendi rengi, ek renk kullanmak istemediğim için bununla yetindim.
Mesut bey;
Ellerinize sağlık gerçekten güzel olmuş.Biraz daha siyah tonlarına renkverirseniz daha olur gibi geldi bana.
Saygılarımla..
[/QUOTE]Kullandığım renk derz dolgunun kendi rengi, ek renk kullanmak istemediğim için bununla yetindim.