iş yerinde canlı doğuran bitkili
1- Tankınız melek balığı için malesef yeterli hacimde değil, çıkarmanızı öneririm.
2- Neon ve lepistes gibi canlı doğuranlar farklı su şartlarını severler. Bu yüzden ya canlı doğuran ya da tetra türlerinden birini tercih etmenizi öneririm.
Sağlıklı balıklar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=alp98]Akvaryumunuz az bitkilendirilmiş böyle yapmak yerine bütün bitkilerinizi tek bir köşeye dikin böylece yavruların saklanacağı yerlerde oluşacaktır ben şahsen kendi akvaryumumu öyle yaptım henüz yavru almadım ama yavruların saklanacağı yer sıkıntısı yok[VID]http://www.youtube.com/watch?v=m840Weeo348&feature=youtu.be[/VID] video yan çekmişim kusura bakmayın...[/QUOTE]
Alparslan bey moli balıkları en az 40 lt de bakılmalı.Tam seçemedim yelken kuyruk molimi diye.Eğer öyleyse onlarda en az 80 lt de beslenmelidirler.Bence siz akvaryumu büyütün bu 15 lt lik akvaryumuda yavru akvaryumu yaparsınız.
[QUOTE=alp98]Akvaryumunuz az bitkilendirilmiş böyle yapmak yerine bütün bitkilerinizi tek bir köşeye dikin böylece yavruların saklanacağı yerlerde oluşacaktır ben şahsen kendi akvaryumumu öyle yaptım henüz yavru almadım ama yavruların saklanacağı yer sıkıntısı yok[VID]http://www.youtube.com/watch?v=m840Weeo348&feature=youtu.be[/VID] video yan çekmişim kusura bakmayın...[/QUOTE]
Alparslan bey moli balıkları en az 40 lt de bakılmalı.Tam seçemedim yelken kuyruk molimi diye.Eğer öyleyse onlarda en az 80 lt de beslenmelidirler.Bence siz akvaryumu büyütün bu 15 lt lik akvaryumuda yavru akvaryumu yaparsınız.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
degerli yorumlarınız için tek tek teşekür ederim.
Malesef akvaryumdaki balıkların hepsini iş yerinde arkadaşlar tarafından alınmadır.
Aksam biri geliyor elinde poşet 5 neon almış biri geliyor melek almış vs gelene git diyemiyorum iş yeri oldugu için daha büyük bir akvaryumda yapamıyorum . Gelen balıkları evede götürmem ayıp olur
anlayacagınız hepsi bir arada şimdilik . Tek yapabildigim başka balık almamalarını rica etmek .
60lt akvaryumda 150 lt yasıycak sayıda balık var
melekler geleli zaten yavru alma giib bir cabam kalmadı .
metilen mavisi artık kullanmıyorum ilk zamanlar sadece kullandım sonrasında dış filtre yi sıfırdan kurmam gerekti dediğiniz gibi tüm düzeni bozdu.