Işıklı arka fon
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 20:38
İsmini unuttuğum antibakteriyel derzi çok aradım.Fugulu mugulu birşeydi.Bulamayınca bende üzerine ışık döşeyip akvaryumun arkasına koydum.En azından ışıkları ayrı bir güzellik kattı bence.Ama akvaryumun içinde yanacak şekilde de yaparım:DYeter ki derz gibi sorunlar çıkmasın başıma..Teşekkürler şimdiden.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 21:24
Akvaryumun içinde ki damacanayı artık kaldırdım.Yerine daha usturuplu bir yavruluk yaptım.Plastik Rocher çikolata kaplarından.Şu anda Snow ve Sp yavruları var.Yavruluk iki kattan oluşuyor.Üst katta yirmialtı tane 1 cm'lik snow enciği,alt katta 3 cm'lik yirmibeş adet Sp kardeşliği,akşam yürüyüşü yapıyorlar.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 21:48
çok güzel bir çalışma hayran kaldım tebrikler
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 22:12
[QUOTE=nesta]O ışıklar balıkları rahatsız edebilir, stres yapacak gibi sanki.[/QUOTE] Aksine Suda baya dip hortumu çıkarıyorlar
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2008 21:53
Balıkların strese gireceği düşüncesindeyim. Doğal hayatta ışık; suyun yüzeyi dışında biryerden gelmediğinden bunu normal karşılayacaklarını sanmıyorum. Akvaryumunuzu üstten aydınlatmanızı öneririm.
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2008 23:59
Made in Turkey bir akvaryumunuz var :) nazar boncuğu bile var :)
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2008 00:09
Işıklandırma sisteminiz gerçekten güzel.Ancak bende balıklarınızın bu tür ışıklandımadan dolayı strese gireceği düşündeyim.Saygılar.