Isıtma yolları
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 16:54
Selamun Aleykum arkadaşlar benim 2 kaplumbağam var şu anda kaplumbağa kabındalar ama geniş yüksek olandan ben yinede akvaryuma alacağım haftaya akvaryumu almayı düsünüyorum. ama kaplumbağaları o zamana kadar hastalık kapmasınlar diye ısıtmak istiyorum kaplumbağa kabında ısıtıcılar suyu kaynatır diyorlar başka bir ısıtma yöntemi varmı cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 10:54
ama ben şu anda kaplumbağa kabı kullanıyorum ısıtıcıyı bu kaba sokabilirmiyim çok ısınır diyorlar
yada başka bir ısıtma yöntemi varmı
Birde dün solucan verdim 3 tane yediler ikisi birlikte bugünde versem zararı olurmu dokunur mu ?
yada başka bir ısıtma yöntemi varmı
Birde dün solucan verdim 3 tane yediler ikisi birlikte bugünde versem zararı olurmu dokunur mu ?
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 18:22
Herseyin fazlasi zarar ozel uretilmis kaplumbaga yemleri veya karides vermeniz gerekli.
Plastik kap o isida erir mi bilmiyorum ama erirse suya zararli kimyasallar karisabilir.Ve bu da kaplumbagalariniz icin kotu olur
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 23:13
Erime olayı değil kaynarsa zaten kaplumbağaların canı yanar yani bunların derecesi en az nekadara ayarlanabiliyor
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 20:33
O kapta yani olum fanusunda asla kaplumbaga beslenmez hayvan kucuk sanirim minimum 50 litre akvaryum isitici kuru alan isitma lambasi filtre en hayati ekipmanlardir
Yem olarak hayvan 6 cm den kucuk ise raffy p ve gammarus acik olanlar olma jbl tropical sera ve tetra markasi en kalitelileridir (raffy p icindeki kirmizi mineral yemler bittiginde seramineral de alinmali)