İstanbul - Ankara Amerikan Exchange
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 20:05
Saat 16 gibi İstanbul dan çıkacağını söyledi Ankara ya gelince bizi arayacak..Haber bekliyoruz Mustafa dan (saitpaşalı)
Hakan Çapcıoğlu 2012-11-30 20:42:01
Emre hazır kıta bekliyor valla ....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 21:15
Murat bilgilendirme için teşekkürler. Murat abi, siz ilgileniyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Hakan abi gelme konusunda öm dan yazıcam abi.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 22:23
Şu anda emanetler alındı ve Emre nin evine doğru yolda :)))
Hakan Çapcıoğlu 2012-11-30 22:24:12
saitpaşalıya(mustafa) ve Murat a çok teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 22:38
Gürkan abi o ilanı hep takip ettim ama akvaryumum yetişmedi.Şimdide akvaryum var balık bulamıyorum bulduğumda korkunç fiyatlarda.Eskiden amerikan türlerini kıytı köşelerdeki akvaryumlarda 3 kuruşa satılırdı şimdi uyandılar 5 cm astronota 25 tl fiyat çekiyorlar.
Bu arada murat arkadaşada teşekkür ederim jaguar açığımı kapadı.
Bu arada murat arkadaşada teşekkür ederim jaguar açığımı kapadı.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 14:28
Cem, 4 kişiye festea geldi 6 şar adet. Altılının biri benim. Biri Hakan abiye, biri Emreye, diğerini tam hatırlamıyorum.
Düzeltme: Saitpaşalı abiyi sadece getirici olarak sanmıştım. 4. alıcı kendisiymiş. Onunda emeğine sağlık.KarabeY 2012-12-01 17:28:05
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 17:26
[QUOTE=SONADOR]
O da bana değilse bir sonraki batımı bekleyeceğiz sanırım.Hayırlısı.
[/QUOTE] Cem, liste bu şekilde.Ankara’dan Hakan Abi, Bulemrebul, Antalya’dan Karabey, Sivas’tan Saitpaşalı
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 18:09
Herkese merhabalar.
Arkadaşlar ben cumartesi sabah Ankara da olacağım. Oradaki arkadaşlarla görüşmeyi çok isterim. Hakan abiyle buluşacağız. Öğleden sonra Emre den balıkları alcaz inşallah. Şimdiden haberiniz olsun. Gelcek gitcek bişi varsa haber edin.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 10:02
Bugünden itibaren önümüzdeki cumaya kadar istanbuldayım . En geç 20 nisan cuma günü dönüş yapacağım(belki daha erkende olabilir). Arabayla geldim yalnızım istanbuldan ankaraya gidecek olan birşey varsa yardımcı olabilirim duyurulur.
4 adet insanda dahil olmaz üzere :) herşeyi götürebilirim şaka bir yana beni fazla yormayacak istekler olursa sevinrim.
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 10:40
[QUOTE=bulemrebul]Bugünden itibaren önümüzdeki cumaya kadar istanbuldayım . En geç 20 nisan cuma günü dönüş yapacağım(belki daha erkende olabilir). Arabayla geldim yalnızım istanbuldan ankaraya gidecek olan birşey varsa yardımcı olabilirim duyurulur.
Keşke gelirken de haberimiz olsaydı...
Hoşgeldin.
4 adet insanda dahil olmaz üzere :) herşeyi götürebilirim şaka bir yana beni fazla yormayacak istekler olursa sevinrim.
[/QUOTE]Keşke gelirken de haberimiz olsaydı...
Hoşgeldin.