işte 500 lt f0 ilangi akvaryumum yorumlarınızı bekliyorum
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 21:56
Yorumlarını esirgemeyen siz değerli akvaryum sevdalısı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
ilktaskin 2011-04-25 11:29:07
İnanın yorumlar çok hoşuma gitti. Dekorda biraz değişiklik yaptım. Balıklar hareketleri ve davranışları ile beğenmiş gibiler bakalım sizler ne yorum yapacaksınız şimdiden teşekkürler...
İşte yeni resimler;
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 16:11
Gerçekten akvaryumunuz sadeliği bakımından çok güzel görünmektedir. İlangilerinizde bir o kadar güzeller ama inanıyorum ki ilerleyen günlerde çok daha güzel renklerini verecektir. Allah nazarlardan saklasın bol yavrular almanız nasip olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 16:36
Sağlıklı bir akvaryum olduğu fotoğraflardan belli,pırıl pırıl gerçekten. Balıkların keyiflerinden de belli zaten herşey. Elinize ,emeğinize sağlık...Sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 16:53
Başlangıç için gerçekten güzel. Balıklarda yerlerine ve koloniye alışınca bu güzel akvaryumdan daha güzel pozlar vereceklerdir bize inanıyorum.
Tebrik ederim.
Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 17:11
İlksen bey maşallah balıklarınız harika yelelerdeki kırmızılık süper inşallah herşey istediginiz gibi gelişir sıkıntısız bir şekilde balıklarınızın yavrularınıda görürsünüz iyi günler ....
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 17:18
Maşallah, çok güzel. Arkada ki büyük kayaları çıkarırsanız daha güzel olur kanısındayım. Biraz daha kaya eklenirse.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 22:32
Yorumlarınız için teşekkürler.
Bende renklerinin daha güzel ve canlı olması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. suyun ph değerini takip etmekteyim 8 ile 8.5 arası yem konusunda sıkıntı yok inanın kendime öyle bakmıyorum :) . Günde 3 ile 4 kez azar azar yem veriyorum. haftada 1 düzenli su geğişimi yapmaktatım. Her su değişiminde kaya tuzu ekliyorum. Işıklandırmayı ise 18:00 açıyorum 21:30 gibi kapadıyorum.
Daha yapabileceğim bir şeyler varmıdır acaba , Balıklar yaklaşık 18 aylıklar. Şimdiden tüm yorum yapanlara teşekkürler...
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 23:10
Tebrikler Akvaryumunuz ve Balıklarınız Çok Hoş.
Sağlıklı Balıklar
Sağlıklı Balıklar