İşte Arkafon resimlerim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Golcer bey iş henüz bitmiş değil. Boya istenildiği gibi değişebilir. Üstelik elimde epey renk alternatifi var. Sizin çalışmanızı çok beğendim. Zaten başlamadan önce hepsini inceledim. Ayrıca ikinci bir çalışmam daha var. O sizinki gibi doğal bişey oldu. Ben bununla devam etmeyi düşünüyorum. Renk konusunda fikir verirseniz değerlendircem.
Bence renk konusunda kimseye danışmayın. Bu size ait ve nasil canınız isterse öyle yapın. Teknik konularda evet bazen bilgiye ihtiyacımız olabilr. Öğrenmeniz gereken tek şey, filtre giriş ve çıkşının birbirinden olabildiğince uzak olması gerektiğidir ve hangi boya turunun zararsız olduğunu araştırmanız lazım. Renk desen konsept tamamen size ait olmali. Bana kalırsa renk seçiminde balıklarınızın rengi de önemli. Kontrast oluşturmalı, balığı bastırmayıp, ortaya çıkmasını sağlamalı. Ben balıklarımın isimlerini yunan mitolojisinden seçtim ve renkleri koyu, siyah ağırlıklı. Eğer bir arka fon yapacak olursam , ki hiç yapmadım, konusu eski roma devri olacak. sütunlar, anfi tiyatro gibi birşey falan olacak içinde. Rengi de beyaz veya fildişi gibi doğal mermer rengi olacak. Bu da benden bir paylaşım olsun size...