İşte Biten Akvaryumum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba Alligator...
Arkadaşlardan bazıları hiç bir özellik göremiyorum diye eleştiri getirmişler ancak senin daha yeni başladığını düşünüyorum.O açıdan ele alıp da şevkini kırmak olmaz.
Adımlarını sağlam at ve sürekli ilerlemeye bak.
Başarılar dilerim.İleride son halini de eklersen o zaman bazı olumlu eleştiriler olacaktır.
Saygılar...
[QUOTE=@kvaryumcu]arkadaşım bi şeyi başarmak guzeldir ama 15 senedir bu işle ugraşıyorum bu akvaryumda ben hiç bi özellık goremiyorum inşllah balıkların saglıklı yaşar ama keşke biraz daha buyugunu yapsaydın sana başarılar dilerim[/QUOTE]
Sevgili Ercan camacam bir akvaryumda aradığın özellikleri yazar mısın gerçekten merak ettim
Oğuz kardeşim senin ve muhterem babanın eline emeğine sağlık gerçekten güzel olmuş.
Sağlıklı balıklar
Olumlu ve olumsuz yorumlar için hepinize teşekkürler daha ilk akvaryumum o yüzden biraz kötü olabilir.
Hepinize yeniden teşekkürler.
[QUOTE=@kvaryumcu]arkadaşım bi şeyi başarmak guzeldir ama 15 senedir bu işle ugraşıyorum bu akvaryumda ben hiç bi özellık goremiyorum inşllah balıkların saglıklı yaşar ama keşke biraz daha buyugunu yapsaydın sana başarılar dilerim[/QUOTE]
Erhan Bey 16 yaşında olup 15 yıldır akvaryum hobisiyle uğraşmanız çok güzel fakat sizi üslubunuzdan dolayı kınıyorum , akvaryumun boyutlarının çok da önemli olduğunu sanmıyorum , burada bir el emeği var bu şekilde insanların heveslerini kırmanız doğru değil.Özellikle neyi kastettiğinizi anlamadım , bildiğim kadarıyla akvaryumlarda henüz xenon far veya airbag uygulaması yok. (!)
Oğuz Bey akvaryumunuz çok güzel olmuş ellerinize sağlık içinde sağlıklı balıklar büyütmeniz dileğiyle.
Akvaryumunuz çok güzel olmuş,benim çok hoşuma gitti.
Ayrıca bir akvaryumda ne gibi özellik aranabilirki!
Başarılar.