İŞTE BRUNDİLERİM (MAŞALLAHLARINIZI EKSİK ETMEYİN )
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 09:43
Fotoğraf:
Boyut (cm):140-60-60
Kapasite (litre):500lt
Canlılar:1erkek 4dişi C.FRONTOSA BRUNDİ-1E1D CALVUS NANGU
Malzemeler:YAKLAŞIK 35KG ARGONİT-HAGEN-MERCAN KIRIĞI KARIŞIMI KUM-EHEİM JAGGER 300W ISITICI-EHEİM 2217-2213 DIŞ FİLTRELER-CHAMPİON HAVA MOTORU
Akvaryum Bakımı:Haftalık düzenli su değişimi.
Kullanılan Yemler:Karides(HAFTADA 1)-NLS cihiclid formula-DANİCHİ XL pro-tetra discus-JBL NOVORİFT
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sadece kaya tuzu(su değişimlerinde)
zeus1981 2010-11-30 10:30:02
Boyut (cm):140-60-60
Kapasite (litre):500lt
Canlılar:1erkek 4dişi C.FRONTOSA BRUNDİ-1E1D CALVUS NANGU
Malzemeler:YAKLAŞIK 35KG ARGONİT-HAGEN-MERCAN KIRIĞI KARIŞIMI KUM-EHEİM JAGGER 300W ISITICI-EHEİM 2217-2213 DIŞ FİLTRELER-CHAMPİON HAVA MOTORU
Akvaryum Bakımı:Haftalık düzenli su değişimi.
Kullanılan Yemler:Karides(HAFTADA 1)-NLS cihiclid formula-DANİCHİ XL pro-tetra discus-JBL NOVORİFT
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:sadece kaya tuzu(su değişimlerinde)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 10:15
ARMAN teşekür ederim güzel temennilerin için dostum İNŞALLAH.MEHMET bey teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 11:18
Herşeyin çok güzel.MAŞALLAH.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 11:49
Arka fon,dekor ve resimleri beğenmedim ama balıklarınız güzele benziyor.Biraz daha bilgi ve daha iyi çekilmiş resim veya video paylaşırsanız daha iyi olur.Mesela balıklarınız kaç yaşında, üreme var mı? yavru var mı? vs.. gibi .Saygılar. EKAR 2010-11-30 16:57:48
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 11:56
Balıklarım toplama fakat 1dişiden yavru alınmış 1dişide bende döktü yavru alamadım bende döken küçük dişiydi ama koloni olma yolundalar daha önce yavrudan büyüttüğüm kolonilerimde oldu en az onlar kadar uyumlular.Dekor konusuna bişey demiyim zevk meselesi benim için en iyi dekor balıkların rahat ettiğidir ve bundada rahatlar gözlemlediğim kadarıyla.Yeni resimleride bugün değil ama eklicem.İlgilenen herkeze teşekkürler.Erkek 3yaş üzeri ve 26cm -2dişi 2yaş civarı 16cm-2dişide 1,5yaş civarı 13cm.Nangularım made-in MUSTAFA KISACIK
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 00:09
Gökhan kardeşim merhaba ,
balıklar çok güzel sağlıklı görünüyorlar ,ee hafta bir karides yemekten böyle sağlıklı görünüyorlar.Yoksa senin elinde olmaktan mı?
Yavrularınıda görmek nasip olsun.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 00:21
Güzel temennilerin hepsine teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 02:38
Kardeşim balıkların çok güzeller fakat dekor olayın biraz değiştirmen gerek. Taşları bence sağa ve sola çekmelisin. Mağra oluşturmalısın.