İşte Buda Benim Erkek Mavi Prensesim:))
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2007 22:09
Arkadaşlar sizlerle bir sonraki canlı yarışmasına katılamayı düşündüğüm erkek mavi prensesim. Kendisi yaklaşık 12-13 cm civarında. Şu anda dişisinin ağzı dolu umarım yavruları da kendisine benzer
sipido 2007-05-06 23:36:56
Bu dişisinin resmi
Bu erkeğinin resmi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2007 22:37
[QUOTE=sipido]Arkadaşlar sizlerle 2. Akvaryum.com yarışmasına katılamayı düşündüğüm erkek mavi prensesim. Kendisi yaklaşık 12-13 cm civarında. Şu anda dişisinin ağzı dolu umarım yavruları da kendisine benzer
[/QUOTE]
Merhabalar,
7.Akvaryum canlısı yarışmasının sonuçları açıklandı... Sizinki 8.'ye inşallah.
Saygılar...
Merhabalar,
7.Akvaryum canlısı yarışmasının sonuçları açıklandı... Sizinki 8.'ye inşallah.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2007 23:20
Valla sayamadım ama şimdi tül yavruluktan cam yavruluğa alırken sayıcam herhalde 15 civarı yavrum var. Bu arada umarım sende yavru alırsın. Bu çiftten benim dördüncü yavru alışım. Ortalama 20 civarı yavru veriyor.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2007 23:28
Alper bey sana önerim ilk birkaç batını kesinlikle satma ben o hatayı yaptım. Elimde yavru kalmadı. Elinde üretim yapacak kadar tutmanı tavsiye ederim. Eş dost görünce isteyecektir muhtemelen kıramayacaksın ben kıramamıştım. Ama eğer amacın böyle birşeyse tavsiyem satma yada verme derim bir yada iki batını kimseye
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2007 00:22
Merhabalar ,
Eğer hala yarışmaya sokmak istiyorsanız:
http://www.akvaryum.com/Yarisma/resim.asp?islem=altkat&kat_id=14&kat_adi=8.%20Akvaryum%20Canl%FDs%FD%20Yar%FD%FEmas%FD
Saygılar...
Eğer hala yarışmaya sokmak istiyorsanız:
http://www.akvaryum.com/Yarisma/resim.asp?islem=altkat&kat_id=14&kat_adi=8.%20Akvaryum%20Canl%FDs%FD%20Yar%FD%FEmas%FD
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2007 18:21
[QUOTE=sipido]Alper bey sana önerim ilk birkaç batını kesinlikle satma ben o hatayı yaptım. Elimde yavru kalmadı. Elinde üretim yapacak kadar tutmanı tavsiye ederim. Eş dost görünce isteyecektir muhtemelen kıramayacaksın ben kıramamıştım. Ama eğer amacın böyle birşeyse tavsiyem satma yada verme derim bir yada iki batını kimseye[/QUOTE]
Evet Ahmet Bey'e katılıyorum, ilk birkaç batını satmayın. Ahmet Bey bana sattı, şu anda o batınlardan iki dişimin ağzı dolu erkekte babanın aynısı oldu, inanılmaz güzel. Ama ben ilk batınlarımı kimseye vermeyeceğim.