İşte Yeni Zıpzıp'ım :))
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2008 00:06
Babam sağolsun üzüntümü görünce hediye almış çok sevindim.Çok değişik bir kaplumbağa ilk defa böylesini görüyorum Enteresan ve Zıpzıp adında gidip geldim ama Zıpzıp da karar kıldım , acayip hareketli bir kapluş çok seri Gören kaplumbağa demez o derece hızlı İşte resimleri
Altının deseni çok ilginç yahu
Bu da ilk göz ağrım İmparatorla resimleri
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2008 11:24
Hayırlı olsun. Bende bir zamanlar kapluş baktım adı Yakup'tu 7 sene benle birlikte kaldı ve daha sonra 80 lt lik bir akvaryumla değiştirdim.Adamın kızı çok istiyormuş kapluş'tan o yüzden değişti sonra kız 1 sene bakmış üstüne basıp öldürmüş...
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2008 12:12
[QUOTE=aLkIn41]Hayırlı olsun. Bende bir zamanlar kapluş baktım adı Yakup'tu 7 sene benle birlikte kaldı ve daha sonra 80 lt lik bir akvaryumla değiştirdim.Adamın kızı çok istiyormuş kapluş'tan o yüzden değişti sonra kız 1 sene bakmış üstüne basıp öldürmüş... [/QUOTE]
Bilinçsiz insanları hiçmi hiç sevmemHele şu kedilere köpeklere taş atanlar bilmemne sapanla kuş vuranlar.Birde kaplumbağa ezenBi arada kara kaplumbağalarının kabuğunu boyuyorlardı çizgifilimlerden etkilenip
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2008 20:37
Ahahaha.Resimlerde Sanki İmparator smokin giymiş gibi ciddi bir poz vermiş Zıpzıp ise sanki dünya umrunda değilmiş gibi :))