İstenmeyen Görüntülere Çare
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2007 21:05
Merhaba akvaryumun arka fon ve filtre,isitici,hava taşı kısaca istenmiyen görüntüleri yok etmek amacıyla.Öncelikle akvaryumumun boyutu olan 125*65 ebatında bir arka fon yapmam gerekliydi.Bunun için bu ölçüde bir adet fombord aldım ,küçük tüp,bir adet kaşıkla istediğim görüntüyü önce kalemle cizdim ve kızgın kaşık yardımıyla şekilleri oluşturdum.Böylece kalıp hazır oldu.Şimdi döküm yapmam için lazım olan malzemelerin temini1:beyaz çimento2:mermer tozu3:sert keten4:kalekim5:az sıyah boya. Bunları karıştırdım kalıba döktüm iki gün sonra kalıptan çıkardım.Akvaryumun içine arka kısmına 5er cm lik kayıtlar yerleştirdim bu kayıtları 5mm lik matkapla yüzlerce delik deldim ve arka fonu yerleştirdim .Bütün fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.Saygılar.
y.simsek 2007-12-03 21:38:36
Fotoğraflar:
Teşekkür Edenler: [T]87519,ugurslm[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2007 22:10
İyiakşamlar Halit bey fombord ,straforun dens i yüksek sıkıştırılmış halidir.Saygılar . Teşekkürler Recep bey iyi akşamlary.simsek 2007-12-05 22:12:56
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2007 23:12
Yusuf Bey fon güzel olmuş.
PESCATORE 2007-12-05 23:13:10
Fakat başka bir konuda eleştirim olacak izninizle:
Aynı akvaryumda iki farklı leptosoma türü beslemeniz çaprazlanmalarına sebep olacaktır. Ayırmanızı tavsiye ederim.
Selamlar, saygılar..