İthalat Yapan Firma Varmı. ?
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2018 12:18
Merhaba Arkadaşlar,
Şu anda F 0 balık ithalatı yapan firma veya Şahıs var mı ? , varsa yardımcı olursanız sevinirim. Frontosa moba aramaktayım..
İyi hobiler dilerim..
Şu anda F 0 balık ithalatı yapan firma veya Şahıs var mı ? , varsa yardımcı olursanız sevinirim. Frontosa moba aramaktayım..
İyi hobiler dilerim..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2018 10:32
[QUOTE=selçukaydoğar]Merhaba Arkadaşlar,
İyi hobiler dilerim.. [/QUOTE]
Forumda Utku Bey vardı. Yem üreticisi aynı zamanda. Natural Yem galiba firmasının adı. Geçen sene getirttiği frontosalar 2500 Euro civarı tuttu demişti. Böyle bir parayı cidden verebilecek misiniz? F0 balık bakmak çok zordur. Adaptasyon vs ciddi tecrübe istiyor. Maliyet düşünülünce bu riski ben göze alamazdım.
Forumda Utku Bey vardı. Yem üreticisi aynı zamanda. Natural Yem galiba firmasının adı. Geçen sene getirttiği frontosalar 2500 Euro civarı tuttu demişti. Böyle bir parayı cidden verebilecek misiniz? F0 balık bakmak çok zordur. Adaptasyon vs ciddi tecrübe istiyor. Maliyet düşünülünce bu riski ben göze alamazdım.
+1: [T]201114,Masturen[/T]
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 23:54
[QUOTE=selçukaydoğar]Merhaba Arkadaşlar,
Petvaryum var kaan san size bu konuda yardımcı olabilir.
Petvaryum var kaan san size bu konuda yardımcı olabilir.
Teşekkür Edenler: [T]48584,selçukaydoğar[/T]