Japon Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 21:43
Sevilen dostların yanında iş yapmak ,ayrı bir zevk veriyor insana demekki GökhanZamanla bıtkı sayısıda artarsa eger cok guzel olacak gercekten,ellerınıze saglık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2012 23:23
Gçkhan nedense güller artmıyor. Işık olarak 1,5 metrede led takviye yaptım güllerin üstüne, daha olmadı eski simit floyu koyacağım onunla tüm bitkiler çok şiddetli büyüme göstermişti. Şu an en çok marcilia ve anubias büyüme gösteriyor.
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 23:09
Biraz filizlendi sonra azıcık karardı anlamadım ama bakalım ışığı arttıracağım belki biraz daha. Led var, tasarruflu var ama yetmedi herhalde...
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2012 23:24
Arka fona Bayıldım çok güzel. ellerinize sağlık. midye bence her japon akvaryumunda kullanılmalı en öenmli tarafı yeşil suyu engellemesi diye düşünüyorum. sağlıklı balıklar
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2012 00:07
Siyah fonu ben de daha önce kullandım fakat ortamı çok karanlık gösterdiği için çıakrmıştım.Eger aydınlatma yuksek olursa keyıf verebılır dıye dusunuyorum.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 21:34
Yok yaw havalar ısınsa arka fonu kırıp değiştireceğim sadece. Şimdi kırarsam boyaması filan kurumaz bu havada.
Yavrular çok çok azaldı birbirlerini yediler:) Çok da büyümüyorlar plati yavruları hoşuma gitti güzelde büyüyor. Yanlız bitkilerde ve bitkili akvaryumda bi sorun var her yeri kahvarengi yosun gibi bişi sardı.