Japon Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 09:17
Sen elinden geldiğince iyi baktın Cihan, yapacak birşey yok hiç ummadığın bir anda ölümler olabiliyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 09:18
Acemi ne olacak ne yaptında öldürdün bakalım Cihan zaten fungusu geçmemişti bir türlü sadece türünün karakteristik özelliği olarak bu kadar dayandı saglık olsun allta gelen çok nasıl olsa
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 16:04
Ben de beyaz teleskobumu kaybettim. Zaten öncesinde inci gövdemi kaybetmiştim. Çok can sıkıcı gerçekten, soğudum biraz hobiden. Umarım diğerlerini sağlıkla büyütürsünüz.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 17:18
[QUOTE=cnkclk]Ben de beyaz teleskobumu kaybettim. Zaten öncesinde inci gövdemi kaybetmiştim. Çok can sıkıcı gerçekten, soğudum biraz hobiden. Umarım diğerlerini sağlıkla büyütürsünüz.
[/QUOTE]
Soğumana Gerek yok demekki bir şeyi yanlış yapıyon japon en dayanıklı balıktır.
Az yem vereceksin
Turan_86 2013-03-18 17:18:48
Soğumana Gerek yok demekki bir şeyi yanlış yapıyon japon en dayanıklı balıktır.
Az yem vereceksin
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 17:48
Cihan geçmiş olsun, üzüldüm bu duruma gerçekten. Yaw bu aralar amma çoğaldı balık ölümleri nedense.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 18:28
Şimdiki Japonların çoğu ilaçlı o yüzden ölüyor birde iyi dayanıklı tür seçmek lazım örnek Comet dayanıklı sonra Tül Kuyruk Yerli japon bence en dayanıklısı.
Onun haricinde Akvaryumla fazla kurcalamamak lazım Suyu dinlenmiş vermek , yemi az vermek Sonradan tanka Balık almamak Sonuçta Amerikayı Yeniden Keşfetmiyoruz belli şeyler ölen balık olunca Yok hobiye soğudum demekle olmaz önce öz eleştiri yapmak lazım çünkü balıkların en dayanıklısı japondur.
Onun haricinde Akvaryumla fazla kurcalamamak lazım Suyu dinlenmiş vermek , yemi az vermek Sonradan tanka Balık almamak Sonuçta Amerikayı Yeniden Keşfetmiyoruz belli şeyler ölen balık olunca Yok hobiye soğudum demekle olmaz önce öz eleştiri yapmak lazım çünkü balıkların en dayanıklısı japondur.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 17:32
Üç seneden sonra ilk defa japonda kayıp verdim. Teşekkür ederim herkese, en sevdiğim ve en büyük balığımdı.
Gökhan o balıkta fungus yoktu sen küçük siyah teleskop ile karıştırdın o mahaşallah canavar gibi. 2 senedir gözfungusu var geçmiyor ama bişide olmuyor.
Sularda mı bir şey var acaba...
Hakan abi soda değilde, rakı filan mı versek:P İçmiyorum ama balık için alırız ne olacak :)
cieb 2013-03-19 17:33:48
Gökhan o balıkta fungus yoktu sen küçük siyah teleskop ile karıştırdın o mahaşallah canavar gibi. 2 senedir gözfungusu var geçmiyor ama bişide olmuyor.
Sularda mı bir şey var acaba...
Hakan abi soda değilde, rakı filan mı versek:P İçmiyorum ama balık için alırız ne olacak :)
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 08:51
Rakı vereceksen dörtte bir oranında su kat, aynı su değişimi gibi, sek verirsen ağır metaller dokunabilir ,
Hasan sen ne yaptın kurdunmu akvrayumu unutturtuğunu sanma bize, sopa zoruyla kurduracağız bu gidişle sana akvaryumu :)))
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 09:28
[QUOTE=cieb]Hasan sen bu işi öğrendin:P[/QUOTE]
[QUOTE=mesutok]Rakı vereceksen dörtte bir oranında su kat, aynı su değişimi gibi, sek verirsen ağır metaller dokunabilir ,
Ben öğrendimde benim balıklar öğrenemedi bir türlü
[QUOTE=mesutok]Rakı vereceksen dörtte bir oranında su kat, aynı su değişimi gibi, sek verirsen ağır metaller dokunabilir ,
Hasan sen ne yaptın kurdunmu akvrayumu unutturtuğunu sanma bize, sopa zoruyla kurduracağız bu gidişle sana akvaryumu :)))
[/QUOTE]
Senin gelip bana yardım etmeni bekliyorum