Japon Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 18:20
Çok güzel değil bu aralar ama idare eder. Buyrun:
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=hZWbDGHe8Vo[/VID]
cieb 2013-11-04 18:21:09
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=hZWbDGHe8Vo[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 17:57
Beyaz olan tam bi el kadar:))) Teşekkürler arkadaşlar.
Özgür bey balık sayısını gerçekten bilmiyorum:) Bakamayan bir kaç kişiden daha balık geldi toplamda 10 olmuştur herhalde akşam sayarım olmadı bende merak ettim:)
Balık sayısının çok olması dolayısıyla sık filtre malzemesi değişimi zeolit kullanımı ve haftada bir yarı kadar su değişimi zorunlu oluyor tabi...
Özgür bey balık sayısını gerçekten bilmiyorum:) Bakamayan bir kaç kişiden daha balık geldi toplamda 10 olmuştur herhalde akşam sayarım olmadı bende merak ettim:)
Balık sayısının çok olması dolayısıyla sık filtre malzemesi değişimi zeolit kullanımı ve haftada bir yarı kadar su değişimi zorunlu oluyor tabi...
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 18:55
Balıkla hakikaten çok büyümüşler,yerleri de dar mı geliyor artık neArka fonun boyaları kalkmış sanırım değiştirme zamanı geldi.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 23:13
Balıkları geçici olarak geniş bir kaba alarak kısa sürede fonu çıkarabilirsin.Arka fon oldukça yer kaplıyor çıkartıp hacimden kazanmak daha doğru gibi geldi bana.Fonsuz akvaryumda güzel oluyor tavsiye ederim
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2013 21:27
Balıklar epey canlı görünüyor Cihan Hocam.Sanki daha geniş bir akvaryum istiyorlar gibi.Hepsi küçüklüğünden beri sende sanırım maşallah diyelim.
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 21:31
Bende cansu pek sevmiyorum ama bakalım.
Balıklar fındık gibiydi aldığımda dördüncü senesine giriyorlar. Beş yaşında falanda. Akvaryum biraz kucuk geliyor acikcasi ama boyutlu sansım yok malesef:-(
Balıklar fındık gibiydi aldığımda dördüncü senesine giriyorlar. Beş yaşında falanda. Akvaryum biraz kucuk geliyor acikcasi ama boyutlu sansım yok malesef:-(
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2013 22:18
Maşaallah nıce 5 seneler yasarlar Cihan,fon çok yer kaplıyor musaıt bır zaman cıkarırsan yer de acılmıs olur boylelıkle.