Japon Balığım Büyümüyor
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2022 17:53
[QUOTE=Pengasus]Ben olsam çiftleştirme işine daha basit türlerden başlardım.[/QUOTE]
Benim ilgimi daha çok japon balıkları çekiyor hayatımda 1 kez japondan farklı bir tür bakmıştım oda betta'ydı.
Benim ilgimi daha çok japon balıkları çekiyor hayatımda 1 kez japondan farklı bir tür bakmıştım oda betta'ydı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2022 17:58
Benim de sevdiğim bir cins Japon. Ama balık çiftleştirmek o kadar kolay değil. Yavruların da bakımı oluyor bildiğiniz üzere.[QUOTE=Darw]
Benim ilgimi daha çok japon balıkları çekiyor hayatımda 1 kez japondan farklı bir tür bakmıştım oda betta'ydı.[/QUOTE]
Benim ilgimi daha çok japon balıkları çekiyor hayatımda 1 kez japondan farklı bir tür bakmıştım oda betta'ydı.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2022 21:16
Değişik bir konu oldu.
Yavru almaktan girdik yok yavrulatmak istemiyorum çiftleştirmek istiyoruma kaydı.
Hemde yetersiz imkanlarda.
Hani gerekirse yavrulamadan çiftleşme siteleri öneririm ama japon balığı olmaz. 🤔🤔🤔
Yavru almaktan girdik yok yavrulatmak istemiyorum çiftleştirmek istiyoruma kaydı.
Hemde yetersiz imkanlarda.
Hani gerekirse yavrulamadan çiftleşme siteleri öneririm ama japon balığı olmaz. 🤔🤔🤔
Beğenenler: [T]125030,lemur[/T]
+1: [T]125030,lemur[/T]