Japon Balıkları
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 09:32
45 Litrelik Bir Akvaryuma En Fazla Kaç Japon Balığı Yaşayabilir ?
Aslanbaş Diye Aldığım Bir Japon Balığının Karnı Çok Şişkin Yavru Çıkarırmı Yoksa Cinsimi Öyledir ?
Akvaryuma Işıklandırma Yaptım Bir Zararı Varmıdır Balıklar İçin ?
Bunları Cevaplarsanız Sevinirim ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 10:15
Balıkların klasik japon gibi ve fotoğraftaki japon ürer sizin tek yapmanız normal beslemek
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 10:26
Millet Bu Balıklardan Arıyor Ben Bulamıyorum Emin Ol
Bunlar Çok Hızlı Ürüyorlar 1 Yıla 30 Kişi Olurlar Ve 2 Haftada Bir Suyunu Değişin
Bunlara Süs Lazım
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 12:04
Bir konuya, birde yapılan yorumlara bakın.
Kusura bakmayın ama hiç forumda diğer Goldfish akvaryumlarını inceledinizmi? Yapılan öneriler ve tavsiyeleri okudunuzmu?Birde, yorum yazan arkadaşların daha titizlikle yorum yazmalarında fayda vardır.
Not: Kırıcı olduysam özür dilerim.
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 12:21
Öncelikle akvaryum hacminizi v.b yazmamamışsınız vede yanlış görmediysem en fazla 30-40 litre vede çok japon balığı var bu yanlış sonra renkli taşlar yanlış hiç araştırma yapmadan akvaryum kurmak diye bunda dense gerek.
[QUOTE=akon67]Öncelikle akvaryum hacminizi v.b yazmamışsınız vede yanlış görmediysem en fazla 30-40 litre vede çok japon balığı var bu yanlış sonra renkli taşlar yanlış hiç araştırma yapmadan akvaryum kurmak diye bunda dense gerek.[/QUOTE]
[QUOTE=akon67]Öncelikle akvaryum hacminizi v.b yazmamışsınız vede yanlış görmediysem en fazla 30-40 litre vede çok japon balığı var bu yanlış sonra renkli taşlar yanlış hiç araştırma yapmadan akvaryum kurmak diye bunda dense gerek.[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2012 12:29
Arkadaşım yerdeki renkli taşlar yerine dere kumu ekleye bilirsin birde yapay bitkiyi çıkarıp yerine anubias bitkisi alabilirsin böylece akvaryumun daha hoş görünür.